Türk Hava Kurumu Isparta Şubesi tarafından Isparta Anadolu Teknik, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi'nde açılan ''Model Uçak Yapım'' kursuna katılan 23 öğrenci belgelerini aldı.

Türk Hava Kurumu Isparta Şube Başkanı Zafer Çağlar, okulda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, havacılık etkinliklerini her geçen gün daha da artırdıklarını kaydetti. Talebe göre okullarda ''Model Uçak Yapım'' kursu açtıklarını belirten Çağlar, bu çalışmaları gençleri havacılığa kazandırmak amacıyla yaptıklarını kaydetti.

Türk Hava Kurumu'nun havacılık alanında bugüne kadar önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Çağlar, daha geniş kitlelere hitap etmeye başladıklarını kaydetti.
 

Öğrencilere havacılığı sevmeleri ve aktivitelerine katılmaları yönünde çağrılarda bulunan Çağlar, Türk Hava Kurumu olarak gerek Isparta'da gerekse de genel merkezde çeşitli faaliyetler yaptıklarını isteyenlerin bu tür etkinliklere katılabileceklerini bildirdi.
 

Çağlar ile Isparta Anadolu Teknik, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmenleri Rıza Emin Arslan, Yener Şimşek, Yakup Öylek ve Dursun Altunbaş öğrencilere belgelerini verdi.