Ay sonunda Valilik arasındaki  otoparkın da hizmete girmesiyle Isparta Belediyesi'nin oluşturduğu kapalı otopark kapasitesi 2500'e ulaşacak. 1500 araçlık ITKM otoparkı revizyondan geçirilecek.

Isparta Belediyesi şehrin en büyük ihtiyacı olan otoparklar konusunda belli bir kapasiteyi yakaladı. Belediye önü yeraltı 3 katlı otoparkının yeniden yapılması, Halı Sarayı kapalı ve açık otoparkının revizyondan geçirilmesinden sonra ITKM otoparkı ile Çelebiler yeraltı 4 kat otoparkı araç sürücülerinin hizmetine sunuldu. Ay sonunda hizmete girecek Valilik arkasındaki yeraltı otoparkı ile birlikte modern otopark kapasitemiz 2500'e ulaşacak. 1500 araç kapasiteli ITKM altı otoparkının modernizasyon sistemi için ihaleye çıkılacak. Belediye Otopark İşletme Müdürü Göktürk Tuna, Belediyenin otopark yatırımlarıyla ticari amaç gütmediğini söyledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın talimatları ile üst düzeyde otopark hizmeti sunduklarını belirten Tuna, " Bizim otoparklarımız avrupa şehirlerinde olduğu gibi üst düzeyde. Güvenlik kamera sistemleri, boş/dolu sistemleri, yangın sistemleri ile modern otoparklar.
Ticari kaygı gütmeden bu otoparklarımızı hizmete sunduk. Belediye önünde 350 araçlık otoparkımız var. Çelebiler Otoparkımız 4 kat yerin altında. Hükümet arkasındaki 250 araçlık otoparkımız ay sonunda devreye girecek. ITKM altındaki otoparkımız geçici olarak hizmet vermektedir. Boş/dolu sistemleri, yangın sistemleri, güvenlik sistemleri ihalesi önümüzdeki süreçte yapılacak. Daha güzel halde hizmete sunulacak" diye konuştu.