Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nün 96. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

GÖKGÖZ; “30 AĞUSTOS ZAFERİ ASLA UNUTULMAYACAK”

Milletvekili Gökgöz, mesajında; “30 Ağustos 1922 tarihi, kahraman ecdadımız tarafından, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, tek yürek, tek millet halinde, özgürlük ve bağımsızlığı uğruna Malazgirt’ten, Büyük Taarruza uzanan kahramanlık destanını zaferle taçlandırdığı bir tarihtir. Bu tarihin yeri yüce Türk milletinin nezdinden büyüktür ve asla unutulmayacaktır.

“TÜRK MİLLETİNİN TARİHİ ZAFERLERLE DOLUDUR”

Tarihimiz zaferlerle doludur. Bu ülkede yaşayan vatan evlatları, düşman işgaline ve esarete karşı bir büyük güçlüklerle kurtuluş mücadelesi vermiştir. Büyük Taarruz ve Başkomutan Meydan muharebesinde, milletimiz ve ordumuz, adeta imkansızı başararak, başka milletlere de örnek olacak bir zafere imza atmıştır. Bu zaferle milletimiz istiklali uğruna kanının son damlasına kadar mücadeleye devam edeceğini göstermiş, yaşlı, genç, çocuk demeden milletçe topyekün yok edilmedikçe, istiklalinin elinden alınamayacağını göstermiştir.

“TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE, GAZİLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUM”

Bu vesileyle 30 Ağustos Büyük Zaferin yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ordumuzun elde ettiği zaferi büyük bir gururla kutluyor, dünden bugüne tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.