Isparta Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi Isparta'yı şanlı Türk Bayraklarıyla donattı.
 
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü yarın tüm yurtta olduğu gibi Isparta’da da coşkuyla kutlanacak. Zafer Bayramı coşkusunun katlanması amacıyla şehrin muhtelif noktalarına Türk Bayrağı asılırken, ana cadde ve meydanlar da bayrağımız ile süslendi.   
Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun işgal kuvvetlerine karşı büyük bir zafer elde ettiği Büyük Taarruz’un yıl dönümü dolayısıyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde Isparta bayraklarla donatıldı.
ISPARTA BELEDİYESİ
ŞEHRİ BAYRAKLARLA DONATTI
30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu katlamak amacıyla harekete geçen Isparta Belediyesi, bu kapsamda şehrin muhtelif noktalarına şanlı Türk bayraklarını astı. Ana cadde ve meydanlar da şanlı bayraklarımız ile süslendi.
BELEDİYE HİZMET BİNASI DA
BAYRAKLARLA SÜSLENDİ
Isparta Belediyesi’nce şehrin Türk bayraklarıyla donatılmasının yanı sıra, Isparta Belediyesi’nin başta merkez hizmet binası olmak üzere şehrin çeşitli yerlerinde bulunan müdürlüklerin hizmet binalarına da Zafer Bayramı coşkusunun katlanması amacıyla şanlı bayrağımız asıldı.
ŞEHİR GİRİŞLERİNDEKİ
TÜRK BAYRAKLARI YENİLENDİ
Öte yandan, Migros Kavşağı, Sav Kavşağı ve Çünür Kavşağında bulunan dev bayrak direklerine de yeni Türk Bayrağı asıldı. Mevsimsel koşullar ve dış etkenler nedeniyle yıpranması nedeniyle vatandaşlardan gelen talep üzerine harekete geçilerek Türk bayrağımız göndere çekildi.