AK Parti’de belediye başkanlığının yanı sıra il genel meclisi seçimi hazırlıkları da devam ediyor.

AK Parti Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi adayları gündüz il merkezinde, akşamları da merkez köylerde seçim çalışması yürütüyor.

AK Parti İl Genel Meclisi Merkez İlçe 1.sıra Adayı Mali Müşavir Serkan Keskin, 31 Mart seçimlerinde 7-0’ı hedeflediklerini söyledi. AK Parti’nin şehirlerin yanı sıra köylerde de bu zamana kadar görülmemiş hizmetlere imza attığını belirten Keskin, halkın bu hizmetlerin bilincinde ve farkında olduğunu söyledi.

AK Parti’nin İl Özel İdaresi aracılığıyla köylerde önemli hizmetlere imza attığını belirten Keskin, “Hükümetimiz şehirde ne varsa köyde de o olsun bilinci ile birçok hizmet geliştirdi. İl Özel İdarelerimiz ve diğer kamu, kurum ve kuruluşlarımız aracılığıyla köylerde altyapı eksiklileri giderildi. Şehirdeki çocuklarımız çocuk parklarında ne buluyorsa köylerde de aynısı var. Köy yollarımız artık sıcak asfalta kavuştu.

Eskiden bunların hayali bile kurulamazdı. İnşallah yeni dönemde köylerimizde kırsal kalkınma adına, göçün önlenmesi adına ve sosyo-ekonomik hayatın geliştirilmesi adına çok önemli adımlar atılacaktır” diye konuştu.