İşadamı Mustafa Yıldız'ın oğlu İnşaat Mühendisi Ali Rıza Yıldız, 3A Mühendislik İnşaat firması ile Isparta'da hizmet vermeye başladı.

Sektöre genç ve dinamik kadro ile girdiklerini belirten İnşaat Mühendisi Yıldız, ''Severek okuduğum mühendislik fakültemden mezun olduktan sonra memleketime hizmet etmek amacıyla çalışmalara başladık. İnşaat mühendisliği, en eski mühendislik mesleğidir ve mühendisliğin atası olarak bilinir. Bu kapsamda; köprü, apartman, fabrika ve baraj gibi yapıları yapmak inşaat mühendislerinin görevleridir. Aynı zamanda inşaatı yapan veya gerektiği durumda yıkan inşaat mühendisi, inşaatta kullanılacak malzemeleri de belirleme görevlerini yerine getirerek yaptığı işte çok önemli kişidir.

AMACIMIZ ISPARTA'YA İZ BIRAKAN ESERLER YAPMAK

Isparta'ya iz bırakan eserler yapmak istediklerini belirten genç girişimci  Yıldız, yapılacak yatırımlarımızın hem kültürel hemde ekonomik değer olarak şehrimize iz bırakması en büyük hayalimiz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesine artı değer katmak bizleri derinden mutlu edecektir.

3A Mühendislik İnşaat olarak sektöre güç verecek projelerle Türkiye’nin önde gelen firması haline gelmeyi ve Isparta'nın marka değerini yükseltmeyi hedefliyoruz.

Müşteri odaklı çalışarak, meslekteki yenilikleri devamlı takip ederek Isparta'ya en güzel projelerle hizmet vereceğiz.''dedi.

3A MÜHENDİSLİK İNŞAAT

Mimarsinan Caddesi

Miralay İşhanı

Kat:2 No:70

0 543 237 03 17

Haber: Şükrü Altuğ