Konuyla ilgili olarak Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ticaret Borsamız tarafından tarım ekonomisini güçlendirmek, tarımın önemini ortaya koymak amacıyla her yıl düzenlediği Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın bu yıl 13’üncüsü başarıyla tamamlanmıştır. Geçmiş yıllarda Süleyman Demirel Sergi ve Kongre Sarayı’nda düzenlediğimiz ve bu yılla birlikte iki yıldır Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve 4 gün açık kalan fuarımıza Isparta ile birlikte Burdur, Antalya, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar gibi çevre illerden 45 bini aşkın kişi ziyaret etmiştir.

“FUAR ALANIMIZIN YENİ, YERİ İYİ AMA İLERDE YETMEZ HALE GELEBİLİR” 

Ziyaretçi sayısı ve stant açan firmaların ticari bağlantısı açısından oldukça yararlı geçen fuarımızın daha geniş mekanlarda yapılması gerektiğini yıllarca söylemiştik. Belediye Başkanımız sayın Yusuf Ziya Günaydın, Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezini inşa ederek ve bu yıl hizmete sunarak bizim bu yer sorunumuzu şimdilik gidermiş durumdadır. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ancak, ilerleyen yıllarda buranın da dar geleceğini düşünüyorum. O zaman sayın başkanımızdan bir kez daha yer talebinde bulunacağız. Zaten, fuarımızın açılış törenine katılan sayın Belediye Başkanımız da bu konuda müjde vererek fuar alanını genişletebileceklerini söyledi” dedi. 

“FUARA KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarına her yıl olduğu gibi bu yıl da katkı sağlayan başta Vali Şehmuz Günaydın olmak üzere, Milletvekillerine, SDÜ Rektörlüğüne, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na, Ziraat Odası’na, Ziraat Fakültesi hocalarına, Tarım Teşkilatına ve Detay Fuarcılık yetkililerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.