Cumartesi günü saat 19.30 sıralarında Yeşilova- Burdur Karayolu Harmanlı köyü yakınlarında Yeşilova’dan Burdur istikametine ilerleyen Ahmet Aydoğan (48) yönetimindeki 20 H 3338 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu Yusuf Akın’ın kullandığı 15 NU 680 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kamyon daha sonra karşı yönden gelen Şenol Özalp yönetimindeki 15 LH 660 otomobil ile de kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Otomobil sürücüsü Şenol Özalp ile araçta bulunan Günaydın Cirit Baş ve oğlu Mehmet Emre Baş olay yerinde, eşi Bayram Baş ile kızı Yağmur Baş ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Yaralanan traktör sürücüsü Yusuf Akın, sağlık ekiplerince Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Isparta'da 23 Yaşındaki Genç İntihara Kalkıştı Isparta'da 23 Yaşındaki Genç İntihara Kalkıştı

Kaza yerinde yaşamını yitiren anne ile oğlunun cenazesi Yeşilova Devlet Hastanesi morguna, kaldırıldıkları hastanelerde yaşamını yitiren Bayram Baş’ın cenazesi Burdur Devlet Hastanesi morguna, kızı Yağmur Baş’ın cenazesi ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morguna konuldu. Şenol Özalp memleketi olan Aydın’ın Kuyucak İlçesi Bingeç köyünde öğle vakti, Baş ailesi fertleri ilse ikindi vakti Harmanlı köyünde kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

KAMYON VE TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Olaydan sonra gözaltına alınan kamyon sürücüsü Ahmet Aydoğan ile tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınan traktör sürücüsü Yusuf Akın çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak suçundan tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.