Doç. Dr. Adem Korkmaz ITSO Genel Sekreterliğine Atandı. ITSO Yönetimi 5. Yılında 4. Genel Sekreteri’ni Atadı.

Kısa bir süre önce ITSO Genel Sekreterliğine ITSO Yönetimi tarafından atama yapıldı. ITSO yönetimi tarafından yapılan bu atama’dan kimsenin haberi olmadı. ITSO konuyla ilgili bir açıklama yapmamıştı.

Vekâletle yürütülen ITSO Genel sekreterliğine yine akademik bir isim atandı. 1971 Ağlasun doğumlu Doç. Dr. Âdem Korkmaz, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve End. İliş..bölümünü, 1996 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Ens. İşletme Bölümü yüksek lisansı, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Ens. Çalışma Ekonomisi ve End. İlişkiler bölümünden doktora yaptı.

Alanında çok fazla makalesi,  yayınları ve Uluslararası tecrübesi bulunmayan Korkmaz’ın, Çağdaş Gelişmeler Açısından Asgari Ücret ve İşsizliğin Önlenmesinde Emek Piyasası Politikaları isimli kitapları yayınlandı.

Süleyman Demirel Üniversitesi’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı’nda görev yapan Korkmaz İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku derslerine girmekte.