“Yedi Güzel Adam” adıyla açılışı yapılan kütüphanede  Türkçe öğretmenleri gün boyu derslerini işleyebilecekler.

Test ve sınavlara hazırlık kitapları hariç 2500 adet kitabın bulunduğu kütüphanede öğrenciler ödünç kitapta alabilecekler.

Memur Sendikaları ve Konfederasyonunun destekleriyle açılan 7 Güzel Adam Kütüphanesinin açılışını Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yaptı.

Açılışta konuşan Başkan Ali Yalçın, Türkiye’nin en büyük konfederasyonu olarak eğitime yönelik bu tür çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Sendika olarak sosyal ve kültürel faaliyetleri geniş bir alana yaymak istediklerini belirten Yalçın; “Bu güzel projeyi 7 bölgeye ve projeyi 81 vilayete yayacağız. Kitapların tamamı güncel ve özenle seçilmiş kitaplar. Öğrencilerin faydalanabilecekleri kitaplar. Çocuklarımızın başarısına katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Konuşma sonrasında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Isparta Memur-Sen İl Başkanı Erdal Demiralay ve beraberindekiler birlikte açılış kurdelesini keserek, kütüphaneyi gezdiler.

Açılış sonrasında açıklamada bulunan Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet İslamoğlu, emeği geçen herkese teşekkür ederek, kütüphanenin okulun başarına katkı sağlayacağını söyledi. / İbrahim Demirayak