AKP’nin sona yaklaştığı bugünlerde demokrasi isteyen, adalet isteyen, güvence isteyen, eşitlik ve huzur isteyen her vatandaşa büyük görevler düştüğünü belirterek, herkesin CHP iktidarında buluşmak için el ele vermesinin şart olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Mevlüt Coşkuner, yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Öğretmenlerimiz, doktorlarımız, avukatlarımız, kadınlarımız ve daha nice çeşitli mesleki ve toplumsal kesimlerimiz hemen her gün sokaklarda hakları için, toplum için sokaklardalar. Taleplerini ulaştırmaya uğraştıkları iktidar ise tekrar seçim yaklaşınca kendi derdine düşmüş, korktuğu için gene CHP’ye saldırmakla meşgul. Vatandaşın derdine çareyi 8 yıldır üretememiş bir iktidar partisinden artık ülkemize için bir fayda gelmeyeceği açıktır.

Eğer vatandaşımızın icralık olan kredi borcu 19,7 milyar liraya ulaşmışsa yani vatandaşımızın bankalardan kullanıp ödeyemediği 19,7 milyarlık kredi icralık olmuşsa burada AKP’nin faydasından bahsetmek mümkün değildir . Çiftçi icralık, esnaf icralık, üretici icralık, memur, işçi ve dahi emekli icralık olmuştur. Okullarını bitirip hayata atılmaya hazır olan pırıl pırıl gençlerimiz ise işsizlikle mücadelededir. Bu bir anlamda AKP ile mücadele demektir. Ekonomiyi iyi yönetememiş, işsizliğe etkin bir çözüm bulamamış ama yandaşlarına var gücüyle hizmet etmiş, onları kalkındırmış AKP’nin kendi vatandaşına attığı kazık yeter!!!

Vatandaşın canına tak etmiş, cebini boşaltmış, vatandaşı sefalete terk etmiş AKP’nin sona yaklaştığı bugünlerde demokrasi isteyen, adalet isteyen, güvence isteyen, eşitlik ve huzur isteyen her vatandaşımıza büyük görevler düşmektedir. Bu görev bilinciyle herkesin CHP İktidarında buluşmak için el ele vermesi şarttır. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunarım”.