KOSGEB Isparta Hizmet Müdürü Yurdun Yıldırım, gerek ITSO gerekse BAKA tarafından düzenlenen ‘Girişimcilik’ eğitim seminerlerine katılarak belge alanların işyerin açma başvurularının sürdüğünü belirterek; “Şuana kadar 84 girişimci bu konuda müracatta bulundu” dedi.

Bu konudaki hedeflerinin, Girişimcilik kurslarına katılarak bilgi ve beceri kazanmış insanlara iş imkanı sağlamak ve dolayısıyla istihdamı artırmak olduğunu ifade eden KOSGEB Isparta Hizmet Müdürü Yurdun Yıldırım, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bizim kurumumuz 2010 yılında kuruldu. Kurulduğumuz günden bu yana her zaman girişimcilik seferberliği içinde olduk. Bu konuda çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliklerimiz devam etmektedir. Üniversitemizi de bu konuda yanımızda gördüğümüzden dolayı çok mutluyuz.

Bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğiz.
Bizler iş sahibi olmak isteyen, işyeri açmak isteyen vatandaşlarımıza destek veriyoruz. Bu konuda girişimcilik seminerlerini bitirip belge almış 84 kişi şuana kadar kurumumuza başvuruda bulundu. Yapacağımız inceleme ve araştırma neticesinde bunlara yani, yeni kurulan işe destek vermiş olacağız” dedi.