86 DÖNÜM ORMAN İÇERİSİNDE DOĞA İLE BAŞ BAŞA KALACAĞINIZ BİR YER

3 girişimcinin Keçiborlu’da turizmi tüm köylere yaymak, sezonu uzatmak amacıyla yatırımına imza attığı Söğüt Dağı Güllük Tesisleri büyük ilgi görüyor. Pandemi sürecinde insanların doğa ile baş başa kalma isteği ve kırsal tesislerin büyük ilgi gördüğü dönemde hizmete giren Söğüt Dağı Tesisleri, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük doğa parkı. Keçiborlu Kavak Köyü’nde 86 dönüm arazi üzerine kurulan tesisler ormanın tam ortasında yer alıyor.

Söğüt Dağı Güllük Tesisleri’nin tam ortasında gül bahçesi, lavanta bahçesi, altın otu ekim alanı gibi bir tarımsal alan yer alıyor. Ziyaretçiler bu tarlada gezebiliyor, isterse hasat yapabiliyorlar. Gül, lavanta ve diğer bitkileri yukardan gören bir noktada da kafe ve restoran hizmeti veriliyor. Tesislerde köy kahvaltısı ile öğlen ve akşam yemeği yenebiliyor. Her türlü içecek hizmetinin verildiği tesislerin en iddialı ürünleri güllü frozen ile kumda kahve. Yemek olarak da ızgara çeşitleri, pide ve köfte servis ediliyor.

Akdeniz bölgesinin en büyük kırsal turizm alanı Söğüt Dağı Güllük Tesisleri, Isparta’ya 50 km. uzaklıkta. Keçiborlu Kavak Köyü sınırları içerisindeki tesislere Kozluca Yolu’nu takip ederek kolayca ulaşmak mümkün.

Söğüt Dağı Tesisleri’nin en güçlü yönü ise hasadın uzaması. Burada gül sezonu en az 1 ay daha uzuyor. Isparta’da ortalama 15 Ağustos’a kadar süren lavanta sezonu Kavak’da 10 Ekim’e kadar devam ediyor. Lavantanın mor güzelliğini görmek, fotoğraf çektirmek için burada 10 Ekim’e kadar vaktiniz var. Söğüt Dağı tesisleri sayesinde Keçiborlu’da kırsal turizmin 5 aya kadar çıkıyor.

Söğüt Dağı Güllük Tesisleri

Keçiborlu Kavak Köyü ISPARTA

Rezervasyon ve bilgi için: 0539 960 80 65