Arefe günü gezmeye çıkıyorum diye evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Erdoğan Cibar(37) 9 gün sonra Gölcük"te ölü bulundu.

    4 kızı ve eşi tarafından 9 gündür aranan 37 yaşındaki Erdoğan Cibar"ın boğularak öldüğü belirlendi. Psikolojik tedavi gören Erdoğan Cıbar(37) arefe günü dört kızı ve eşini geride gözyaşları ile bırakıp kayboldu. Eşi ve çocukları Ramazan Bayramı"nı onu aramakla geçirdi.

    9 gündür haber alınamayan Erdoğan Cıbar dün öğle saatlerinde Gölcük Krater Gölü"nde piknik yapmaya giden aileler tarafından bulundu. Edinilen bilgilere göre, boğularak can verdiği öğrenilen Erdoğan Cıbar"ın cesedi bulan piknikçiler durumu hemen İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi.

     Olay yerine gelen İl Jandarma komutanlığı ekiplerince Cıbar"ın boğularak öldüğü ifade edildi. Erdoğan Cıbar"ın cesedi otopsi için SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi"ne kaldırıldı. Isparta"nın Çünür Mahallesi"nde oturan ve çiftçilik yaparak ailesinin geçimini sağlayan Erdoğan Cıbar, arefe günü ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi.

    37 yaşındaki Erdoğan Cıbar"ı eşi ve dört kızı her yerde aramalarına rağmen ulaşamadılar. Polis ve Jandarmaya da başvuran aile çaresizlik içinde beklerken, gözyaşları içinde geçirilen Ramazan Bayramı sonrasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı"nda kötü haber Gölcük"ten geldi. Erdoğan Cıbar"ın boğularak öldüğünü öğrenen kızları ve eşi gözyaşlarına boğuldu.