Gençlik Hizmetleri Ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından iller arasında koordineyi sağlamak ve illerdeki spor hizmetlerinin çıtasının daha yükseklere çıkartılmasını sağlamak amacıyla bölgelere ayrılan illerden Antalya, Burdur, Isparta, Mersin, Konya, Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Karaman’dan oluşan bölgenin Hizmet İçi Eğitim Semineri Niğde’ de yapıldı.
 
Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Mümtaz Çankaya Dağ Ve Kayak Evinde gerçekleştirilen toplantıya 9 İl müdürünün yanı sıra, Ziraat Yüksek Mühendisi Doç. Dr. İbrahim Gedikoğlu, Bölge Koordinatörü Mehmet Özügüzel ve Personel Eğitim Daire Başkanlığı memuru Yaşar Yalçın katıldı.

Toplantı Niğde Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Harun Turhan İl Müdürlüğü’nü tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Harun Turhan, 8.si düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Semineri toplantısının ilimizde yapılması, ilimiz ve tesisler için ihtiyaç açıcından isabet olduğunu belirtti. İl Müdürü Turhan, tesislerin 50 yıllık bir geçmişe sahip olması ve şimdiye kadar bakım ve onarımın giderilmemesi bakım ve onarımla ilgili talepleri yetkililere verilmesi açısından verimli bir toplantı geçti diyerek, toplantıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.