Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, ziyarete geldiği Anadolu Ajansı (AA) Isparta Bürosu'nda AA'nın düzenlendiği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA Isparta muhabiri Murat Yolcu tarafından karşılanan Or, Yolcu'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Or, ziyarette yaptığı açıklamada, Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Bu anlamda mahallerdeki ekip sayılarını arttırdıklarını ifade eden Or, gerçekleştirdikleri "Huzur Toplantıları" ile vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinlediklerini anlattı.

Periyodik aralıklarla yaptıkları asayiş uygulamalarıyla çeşitli suçlardan aranan çok sayıda kişinin yakalandığına dikkat çeken Or, yapılan çalışmalarda hırsızlık oranlarının geçen yıla göre yüzde 10 azaldığını vurguladı.

Emniyet Müdürlüğünün yaptıkları faaliyetlerinin halka doğru bir şekilde aktarılmasında basına önemli görevler düştüğünü belirten Or, "Bu anlamda Isparta'daki basın mensuplarının da haber yaparken duyarlı ve sorumluluk içinde davranıyor. AA da bu şekilde hareket ediyor. AA'nın tarihten gelen büyük bir sorumluluğu var" dedi.

AA'nın 5 dilde yayın yapmasının öneminde değinen Or, AA'nın bu şekilde dünyanın en önemli haber ajansları arasına girdiğini kaydetti.

Daha sonra sonra AA'nın internet sitesini inceleyen Or, AA'nın haber sistemi hakkında da bilgi aldı.

-Bayrak fotoğrafını beğendi-

Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin objektiflerine yansıyan karelerden oluşan

"Yılın Fotoğrafları" galerisini de inceleyen Or, "Yılın Fotoğrafları" yarışmasında tercihini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların tuttuğu dev Türk bayrağının kontrast ve renk uyumuyla objektife yansıdığı fotoğraftan yana kullandı.