Anne Ve Babasını Evle Birlikte Yakmak İstedi -Anne Ve Babasıyla Tartışan Bir Kişi Eve Benzin Döküp Ateşe Vererek Kaçtı -Anne İle Yangına Müdahale Eden İtfaiye Görevlisi Yaralandı

 Isparta'da anne ve babasıyla tartışan bir kişi eve benzin döküp, ateşe verdi. Çıkan yangında anne yüzünden, yangına müdahale eden itfaiye görevlisi de kolundan yaralandı.

     Alınan bilgiye göre, Orhan A. ile Hatice A. çifti, eve gelen oğulları H.A (39) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.A, eve benzin döktü. Oğlunun evi yakmasını engellemek isteyen anne Hatice A'nın üzerine de benzin isabet etti. Elindeki çakmağı yakıp yere atan H.A, evden kaçtı. Alevlerin bir anda büyümesi üzerine anne Hatice A yüzünden yaralanarak, Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba Orhan A. evden çıkmayı başardı. 

     Yangına müdahale eden Isparta Belediyesi itfaiye ekibinden itfaiye eri Anıl Çapraz da evin camını kırmak isterken kolundan yaralandı. Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çapraz, tedavi altına alındı. Yangının çıktığı evde eşyaların büyük bir bölümünün yandığı belirtildi.

     Yangını küçük sıyrıklarla atlatan baba Orhan A. uzun süre şoku atlatamadı. 3 çocuk babası Orhan A. komşularının yardımıyla sakinleşebildi. Oğlunun eve geldiğini ve kendileriyle tartıştığını, sonra da benzin dökerek evi ateşe verdiğini anlatan Orhan A. oğlundan şikayetçi oldu.

     Olaydan sonra kaçan H.A ise bugün polis tarafından yakalandı.