AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen,  Davraz’da kapalı pazar yerini dolduran  binlerce kişiye hitap etti. Başdeğirmen, gördüğü ilgiye  “Ben bu memlekete aşığım” diyerek karşılık verdi.  Açık hava mitinginde belediye personeli ‘Başkanım belediye personeli seninle’ pankartı açtı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in, Davraz Mahallesi,  açık hava mitinginde coşku zirveye ulaştı. Binlerce kişi Başdeğirmen’i dinlemek için kapalı Pazar yerine aktı. Yakılan meşaleler ve patlatılan havai fişekler arasında alana gelen Başdeğirmen, kendisine gösterilen yoğun ilgiden ötürü konuşma yapacağı platforma  güçlükle gelebildi. Şükrü Başkan sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan Başdeğirmen, “ Bizim halkımız hizmetin en güzeline layık. Çalışma arkadaşlarım olan belediye meclis üyelerimizle sizlerle güç birliği işbirliği içinde  memleketimize hizmet edeceğiz” dedi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN  DESTEK

PANKARTI: SENİNLEYİZ BAŞKANIM

Konuşması sırasında belediye çalışanları tarafından açılan ‘Başkanım Belediye Personeli sizinle ve Daima hazırız daima yanındayız başkanım’ yazılı pankartları gören Başdeğirmen, “ Son günlerde sizimle beraber olan belediye personeline eziyet ettiklerini söylemiştik. Bakın daima hazırız demişler. Arkadaşlarımızı kutluyoruz. Onlar, belediye başkanlarının yanında olacak ve biz bu şehre hizmet edeceğiz. Biz bu memleketin insanıyız, bu memleket için varız, biz bu memleketin aşığıyız. Ben bilirim değil biz diyeceğiz. Sizlerle fikir birliği içinde olacağız. Bu şehirde yeni bir ufka, bakış açısına ihtiyaç var. Değişime ihtiyaç var. O halde değişimi siz yapın gelişimi biz yapalım. Artık değişik fikirlere, istişareye açık yönetimlere ihtiyacımız var ” dedi. 

KÖY GARAJI TAŞINMAYACAK

PAZAR YERİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Köy garajının taşınmayacağı sözünü yineleyen Başdeğirmen; “ Köy garajını yeni terminale taşımayacağız. Köy otobüsleri buradan çalışmaya devam edecek. Esnafımızın dükkanlarını yenileyeceğiz.  Otopark sorununu çözeceğiz.  Bu bölgede Pazar alışverişine birkaç mahalleden vatandaş geliyor. Ama bu yeterli değil. Esnafımız 12 yıldır burada ticaretlerini altyapı olmadığı için geliştiremedi. Şimdi burayı cazibe merkezi haline getiriyoruz. Alta otopark yapıyoruz. Etrafını kapatıyoruz. Tüm Isparta’nın alışveriş yapmasını sağlayacak bir cazibe merkezi oluşturuyoruz” dedi.

OKUL YAPMAYI BIRAK

BAHÇELERİ TEMİZLENMEDİ

Bu mahallede devlet vatandaş işbirliğiyle 24 derslikli Hafız İbrahim Demiralay okulu inşaatı için ön ayak olduklarını 2 yılda bitecek okul inşaatını ,  vatandaşların desteğiyle  devletten tek kuruş almadan 6.5 ayda bitirdiklerini anımsatan Başdeğirmen; “ Bu okulu sizler yaptınız. Sizlerin emeğiyle parasıyla yapıldı. ITSO yöneticiliğim döneminde Isparta’ya 5 okul kazandırdık.  Ama son 10 yıldır belediyenin Isparta’ya bir tane okul yapmadığını görüyoruz. Ondan önceki dönemde AK Parti belediyesi döneminde Yedişehitler okulu yapıldı.  15 yılda bir tane okul yapılamış, bırakın okul yapmayı okul bahçelerinin temizliği bile yapılmamış. Bizler eğitim yatırımlarında sizlerin yanında olacağız. Hep birlikte belediye olarak, bunları yapabileceğimizi göstermek zorundayız. Sosyal belediyecilik diyoruz. Yaşlılara bakmak, engelliyle ilgilenmek, camilerin temizliğini yapmak, yaşlılarımızın evini temizlemek, kişisel bakımlarını yaptırmak, onların elbiselerini yıkayıp ütüleyip teslim etmek. Bunları şu anda Sütçüler Belediyesi yapıyor. Biz de yapacağız. Sosyal belediyecilik budur. 5 yıl  boyunca seçilecek belediye başkanı o şehrin 50 yıl ilerisini görerek hizmet getirmiyorsa hizmet etmiş sayılmaz. Bizler çocuklarımızın geleceğine parlak bakması için geliyoruz ” dedi.

ÖFKEYLE BELEDİYE YÖNETİLMEZ

Öfkeyle agresiflikle belediye yönetilmeyeceğini kaydeden  Başdeğirmen,  “Öyle sahiplenmişler ki,vermeyiz de vermeyiz diyorlar. Ama biz alacağız. Vermeyeceğiz diyenler gelip şu meydana baksınlar. Artık hizmet zamanı geldi. Laf devri bitti, iş devri başlıyor. Biz hizmette yarışacağız.  Vatandaşımızın refah seviyesini yükseltmek için  iktidarın gücünü de arkamıza alarak, hizmetlerimizi nasıl getireceğimizi konuşacağız.  Hizmet lafla değil iş yaparak olacak. İşte sosyal konut 15 yıllık yönetim tek bir sosyal konut yok. 15 gün kala sosyal konut yapacağız diyorlar. Artık bizim aklımızla oynama” diye konuştu.   

ŞİMDİ KANATLARI ÇIRPIP

ISPARTA’YI UÇURMA ZAMANI 

Yaptıkları her projede istihdam olduğunun altını bir kez daha çizen Başdeğirmen; “Bizim her yaptığımız projede iş var, istihdam var. Biz belediyeyi büyütmeye çalışan sayımızı artırmaya geliyoruz.  Daha fazla çalışanla daha büyük hizmetleri getirmek istiyoruz. 10 yıldır tek kanadı kırık kuş gibiydik. Şimdi iki kanadı da çırpma zamanı. Yani iktidarla yerel yönetimi buluşturma zamanı.  Bunu yaparak memleketimizi uçurmak istiyoruz.   Başka şehirlerde olup biz de niye yok dediğimiz o yatırımları getirmek istiyoruz.  Öyle güzel hizmetler vereceğiz ki bu şehre, dışarıdan gelenler ne güzel hizmetler yapılmış diyecekler” dedi.  

BİZİM  MİLLETİMİZ YALANA

 İFTİRAYA PİRİM VERMEZ

“Türkiye’yi bölmek parçalamak isteyen hainler dünya liderimiz , diklenmeden dik duran, teröristlerin korkulu rüyası Sayın Cumhurbaşkanımız olduğu sürece, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacak” diyen Başdeğirmen, “ Bu seçimler 15 Temmuzda  devletinin yanında olanlarla olmayanlar arasında yarış haline geldi. Bu seçimlerde o hainlere fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin  bir tek çakıl taşını onlara vermeyiz. Ne kadar yalan söylerlerse söylesinler,  iftira atarlarsa atsınlar, bizi yıldıramayacaklar. Bu hainler beni ve teşkilatımı hedef alarak fotomontaj yalanlarla bizi zor duruma düşürmek istiyorlar onlara en güzel cevabı 31 Martta sandıkta milletimiz verecek. Bizim milletimiz yalana, dolana, iftiraya pirim vermez. Biz tek bayrak , tek vatan, tek devlet, tek millet düsturuyla hareket ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanım beni sizlere emanet etti. Güçlü bir şekilde bana  Isparta’yı getir dedi. Önce Allah’a sonra sizlere emanetim. Sizlerin faydalanamayacağı hiçbir işe vakit de nakit de harcamayacağız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı olduğunu bilerek hareket edeceğiz. Bir kimsemin bir kesimin değil sadece devletimizin ve vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Buna söz veriyorum. Eşit, ilkeli, adaletli, dürüst yönetim sergileyeceğiz.  O mahalle oy vermedi oraya hizmet yok demeyeceğiz. Biz şehrül emin olacağız. Vatandaşlarımızın hepsinin emrinde olacağız. Bizim alnımız, kalbimiz, adımız ak. Yaparsa AK Parti yapar” diyerek sözlerini noktaladı.

 Coşkulu miting, Başdeğirmen’in karanfil dağıtması ve vatandaşlara fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

c196826c-33da-42b8-abe4-a2c623fb0fb0.jpg6b56a1e4-e755-4442-82a1-6e19bfe95149.jpg477164b6-230c-4ce3-b7ac-c5dcabb481ea.jpg9bd8d1e6-b1d2-4e14-afd0-2a8db04b94a5.jpg432ba254-9fee-4fdd-8ec2-474fc240e220.jpgb96d36c2-bd93-42e2-b93b-42bed6af3fb4.jpg9188ef6c-0e54-4483-bc9d-bc2fd83ae11e.jpgded34e68-48f7-4f9e-bc87-8b9d17939519.jpgeebbd5fa-5e3f-407f-83c1-75fed6705e97.jpg76f242ed-ff87-4511-ad8e-9b66e853adc4.jpge5b02815-4b85-48ed-b5a8-3a63ee376a77.jpg