AK Parti Milletvekili adayları Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, İsmail Özdemir ve Ayşe Usta dün Isparta'ya gelerek seçim startını verdi. Saat 15:15 sularında Havayolu ile Ankaradan, Isparta Süleyman Demirel havaalanına iniş yapan AK Parti adaylarını AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, bazı aday adayları, İş adamaları, Bürokratlar vatandaşlar karşıladı.



 

 

 



AK Parti'nin Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, İsmail Özdemir ve Ayşe Usta partililer tarafından SDÜ girişinde karşılandı. Binlerce AK Partili Isparta'ya konvoy halinde girerek gövde gösterisi yaptı. Müftülük ilerisinde bulunan seçim koordinasyon merkezi açılışı gerçekleşti.

 



AK Parti Milletvekili Recep Özel, Milletvekili Aday Tanıtım töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özel, bu secim benim milletvekili olmam, Süreyya Beyin milletvekili olması seçimi değil. Bu seçim Türkiye’de seçimlerin seçimi, Yeni Türkiye’nin seçimi. Herkese biz bu kervanda yer var diyoruz" dedi.

Milletvekili Özel konuşmasında ise; "Ömrümün yarısını bu siyasi çizgide geçirmiş biriyim. Son 14 yılda çocuğumuz gibi büyüttüğümüz davayı bu noktaya getirip tek başına iktidar olmasının onurunu, mutluluğunu yaşattığı için başta kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a buradan selamlarımı gönderiyorum.

Beni üçüncü dönemde partim Isparta’ya aday koymuşsa  bize düşen öncekinden çok daha fazla çalışmak ter akıtmaktır. Seçim startını verdiğimiz bugünde daha fazla koşacağımız daha fazla Isparta’nın derdiyle dertleneceğimizin sözünü veriyorum. Bizim davamız var.Birilerinin davası olmayabilir. Davası olanlar burada. Bizim kişiyle bir davamız yok. Kişisel davası olanların bu parti çatısı altında hiçbir zaman yeri olmadı olmayacakta. 

Bu secim benim milletvekili olmam, Süreyya Beyin milletvekili olması seçimi değil. Buseçim  Türkiye’de seçimlerin seçimi, Yeni Türkiye’nin seçimi.  Herkese biz bu kervanda yer var diyoruz. Ama kıymet bilmeyip gidenler olabilir darılanlar beklentisi karşılanmayanlar olabilir. Kişisel hesapları bir kenara itip Isparta’da 4 vekille birlikte Ankara’ya gideceğiz ki Isparta’nın sese çok fazla çıksın istiyoruz. Bize halkımız ümit veriyoruz. Diğer partiler burada  bir şey söyleyebilir mi? Ümit verebilir mi?Bol keseden atabilirler. Ama biz ayakları yere sağlam  basan, seçim ekonomisi uygulamadan bu ülkede ne yapılması gerektiğini bilen iktidar mensuplarıyız.

Genel Başkanımız Hocamız Ahmet Davutoğlu’nun gireceği bu ilk seçimde bizlere düşen daha fazla koşmak olacaktır. En yüksek oyu alıp 4-0 yapmaya var mıyız? Durmak yok hep birlikte koşturacağız? Bize hakaret edecekler. Laf söyleyecekler. Bunların hiç biri bizi yıldırmayacak. Onlar bizim hızımız olacak. İyi ki onlar var İyi ki biz varız. Bizimle ülke şaha kalkıyor onların vereceği sadece kaos.  Ne diyorlar ‘üçümüz koalisyon yapacağız’diyorlar. MHP-CHP-HDP koalisyon yapacakmış. Bunlar mı ülkeyi yönetecek. Tek parti yönetiminde bu ülke faydalandı. Artık koalisyonları götürür mü? Buna prim verir mi? Gümbür gümbür geliyoruz. AK Parti’de sandıkları patlatacağız.  Yeni Türkiye’nin yeni anayasanını inşasını yapacağız” diye konuştu