TOBB’un Akademik Danışmanlar Eğitimi’nin kapanış toplantısı yapıldı. Burdur’a Akademik Danışman olarak ise Prof. Dr. Adem Korkmaz atandı.

Burdur’a TOBB tarafından Akademik Danışman olarak Prof. Dr. Adem Korkmaz atandı. Hem üniversite-iş dünyası işbirliğinin geliştirilmesi hem de odaların ve borsaların yerel ekonomi ve kalkınma süreçlerine katkı sağlanması maksadıyla TOBB Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan 81 ile 81 akademik danışman projesi çerçevesinde, illerdeki oda ve borsalarımızın tamamının mutabakatıyla belirlenen akademik danışmanların birinci grubunun bilgilendirme toplantıları sona erdi.

BURDUR’A KORKMAZ HOCA ATANDI

Burdur’a TOB tarafından danışmanlık yapması için  Prof. Dr. Adem Korkmaz atandı. Korkmaz halen Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapıyor.

KURTULMUŞ’UN BEYİN TAKIMINDAN

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemlerde illerin ekonomik kalkınmalarını arttırmak için kurulan heyettede görev yapan Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur’un o dönemde ki koordinatörü idi.