Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AEDAŞ), sahada işe başlayacak 20 personeline "Sahada İlk Adım" eğitimi verdi.

AEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, elektrik sektöründe nitelikli iş gücüne ihtiyaç duyulması nedeniyle AEDAŞ'ın sahada işe başlayacak yeni personele teknik, mesleki ve kişisel gelişimleri destekleyen eğitim gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Antalya, Burdur ve Isparta'da hizmet veren AEDAŞ, sahada görev yapacak 20 yeni personele eğitim programının ilk modülü olan "Sahada İlk Adım" eğitiminin verildiği ve program kapsamında "Sahada Güvenli Adım" ve "Sahada İleri Adım" eğitimlerle devam edecek.

Görüşlerine yer verilen AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, çalışanların mesleki bilgi, beceriler, kişisel ve yönetsel yetkinliklerini geliştirmenin adına eğitimler düzenlendiğini ifade etti.

İnsan odaklı olmayan hiçbir projenin tam anlamıyla başarılı olmayacağına inandığını belirten Müdüroğlu, şunları kaydetti:

"Elektrik dağıtım hizmeti, zorlu ve eksiksiz donanım gerektiren bir alan. Bu nedenle aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı sahaya çıkmadan önce eksiksiz olarak hazırlamayı en önemli sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bu kapsamda işe yeni başlayacak arkadaşlarımızı sahada nelerin beklediğini teknik eğitim sınıfımızda teorik olarak, teknik eğitim parkurumuzda ise uygulamalı olarak göstermeye çalıştık. Gösterdikleri gayret ve özveri için her birine tek tek teşekkür ediyorum ve hepinizin huzurunda AEDAŞ ailesine hoş geldiniz diyorum."

Eğitimi başarıyla tamamlayan 20 personele, sertifikaları verildi.

Kaynak: AA