Afyonkarahisar Devlet Su İşleri yetkilileri Ziraat Yüksek Mühendisi Ayşegül Kirazcı, Ziraat Mühendisi Elif Taşpınar ve Ziraat Teknikeri Yasemin Oflaz Belediye Başkanımız Nihat Sarı’yı makamında ziyaret ederek, ilçemizde tadilat gerektiren ve yeni yapılması planlanan sanat yapıları olarak da bilinen köprü ve menfezlerin durumu ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Yapılan görüşmenin ardından Afyonkarahisar Devlet Su işleri görevlileri Dinar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nezaretinde yerinde inceleme ve etüt çalışmaları yapıldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçemizde mevcut halde bulunan ve yeni yapılması planlanan sanat yapıları olarak bilinen köprü ve menfezler ile ilgili Afyonkarahisar Devlet Su İşleri Ziraat Yüksek Mühendisi Ayşegül Kirazcı, Ziraat Mühendisi Elif Taşpınar ve Ziraat Teknikeri Yasemin Oflaz ile görüşme gerçekleştirdik. Yapılan görüşmenin ardından Afyonkarahisar Devlet Su İşleri yetkilileri ve Belediyemiz İmar Müdürlüğü ekipleri tarafından yerinde inceleme ve etüt çalışmaları yapıldı. Yapılan inceleme ve etüt çalışmasının ardından yapılacak çalışmalar ile ilçemizde hali hazırda bulunan sanat yapılarının tadilatı yapılarak, ilçemize yeni köprü ve menfez kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.