Programlar 27 Kasım Çarşamba günü saat 15:00 ve saat  20.00’da İlahiyatçı-Yazar Abdülaziz Kıranşal’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bu dönem başlatmış oldukları konferans serisi hakkında bilgi veren AGD Isparta Şube Başkanı Ahmet Tahir AKÇİL açıklamasında şunları söyledi: ‘’Biz Anadolu Gençlik Derneği olarak iyinin, doğrunun ve faydalının tüm insanlığa aktarılması için gayret gösteren bir teşkilatız. Bu gayretimizin gereği olarak da geçmişten bugünümüze kadar gelen medeniyetimizin değerleri üzerine konferanslar düzenleyeceğiz. Konferanslarımız 27 Kasım Çarşamba günü saat 15.00’da Süleyman Demirel ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda “Yitirdiğimiz Değerler” konulu konferans ve aynı gün saat 20.00’da Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Isparta Halkımıza yönelik "Son Okçular Tepesi Evimiz-Ailemiz"” konulu konferans İlahiyatçı-Yazar Abdülaziz Kıranşal’ın katılımıyla gerçekleştirilecektir. Tüm üniversiteli kardeşlerimizi ve halkımızı hususi olarak davet eder, Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi olarak çıktığımız ‘’Önce Ahlak ve Maneviyat’’ yolunda Rabbimizden işlerimize kolaylık vermesini ve bu çalışmaların hayırların fethine vesile olmasını niyaz ederiz.”dedi.

Abdulaziz Kıranşal Kimdir?

1978 yılında Kars'ta dünyaya gelen Abdulaziz Kıranşal, İstanbul Kağıthane İmam hatip lisesi ve Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur. Aynı Üniversitenin İlahiyat Fakültesi Tefsir ana bilim dalında yüksek lisansını tamamladı. Halen aynı alanda akademik ve ilmi çalışmalarına devam etmektedir.

Ahlak ve Maneviyat Risalesi, İslam Davetçilerine Dersler, Sosyal Medya İlmihali, İslami Solun Müfessiri isimli kitapları bulunmaktadır. Yazıları Özgün Düşünce, İlayda, ve Tezkire gibi dergilerde yayınlanmaktadır. Milli Gençlik Vakfında üniversite başkanlığı ve orta öğretim başkanlığı gibi birçok kademede görev yaptı. Ehli Sünnet Alimler birliği ve Müslüman alimler Birliğinde aktif görev aldı. Anadolu Gençlik Adana Şubesi bünyesinde Şube Başkanlığı ve DAİM Davet ve İslami ilimler Araştırmaları merkezinin kuruculuğunu yaptı. Halen Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez Danışma Kurulu Başkanlığı ve Milli Gazetede köşe yazarlığı yapmaktadır. Aynı zamanda Davet ve İslami İlimler Merkezinde Tefsir, Hadis ve Davet dersleri vermektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.