Isparta’da ‘Ahilik Haftası’ etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanvekili İsmail Uygun ve oda başkanları Gökçay’da bulunan Özel Huzur Engelli Bakım Merkezi’nin sakinlerine ziyarette bulundu. Vali Yardımcısı Ayşe Karaca’nın da katıldığı ziyarette, yaşlı ve engellilerimize, berber ve kuaförler tarafından saç ve kişisel bakım hizmeti de sunuldu. 
BÜYÜKLERİMİZİN GÖNLÜNÜ ALMAKTAN MUTLUYUZ
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanvekili İsmail Uygun, 13-19 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Huzurevinde kalan büyükleri ziyaret ederek, kişisel bakım hizmeti sunulduğunu söyledi. Bugün burada olmaktan, büyüklerin gönlünü almaktan mutlu olduklarını kaydeden Başkanvekili Uygun, etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Uygun, “Ustalarımızı, esnafımızı ziyaretimiz edeceğiz. Perşembe günü oda başkanlarımıza kan bağışında bulunacağız. Cuma günü de ahi pilavı ikramımız olacak. Bu vesileyle tüm Isparta’nın Ahilik Haftasını kutluyorum” dedi.       
GELENEK HALİNE GELDİ 
Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çelik, ‘Odalar Birliğinin öncülüğünde Ahilik Haftası etkinliklerinin devam ettiğini belirterek, “Bizler de, Berberler ve Kuaförler Odası olarak huzurevinde kalan yaşlılarımızı ve engelli kardeşlerimizi ziyaret ettik. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılki Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında da böyle bir uygulama yapıyoruz. Huzur evinde kalan amcalarımız teyzelerimiz var. Onları hem ziyaret edelim, hem de saç ve kişisel bakımlarını yapalım istedik. Bu konuda destek vermeye de her zaman hazırız. Esnaf Odaları Birliğimiz başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Bakım Merkezi Sorumlusu Banu Oruç,  “Esnafımızın Ahilik Haftasını kutluyorum. Bu yıl da Esnaf Odaları Birliğimiz bizleri yalnız bırakmadı.  Berber ve kuaförlerimiz, yaşlılarımızın her yıl olduğu gibi bakımlarını yaptılar. Berberler ve Kuaförler odasına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Saç tıraşı olup yüz bakımı yaptıran bakım merkezinin sakinleri de uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.


 

Resmi Gazetede yayımlandı… Yeni tarih belli oldu Resmi Gazetede yayımlandı… Yeni tarih belli oldu