Yukarıgökdere Köyünde bir dönem ara verdikten sonra halkın büyük teveccühüyle 31 Martta yeniden muhtarlık görevine seçilen Ahmet Sarı, hizmete kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Birinci döneminde birçok hizmeti Yukarıgökdere Köyüne kazandıran Muhtar Ahmet Sarı, ikinci hizmet döneminde de iddialı olduğunu söyledi.

5 yıllık dönem içerisinde yeni projelere imza atacağını belirten Muhtar Sarı; “Kayraklar bölgesine 1 megavatlık güneş enerji santrali kurmayı hedefliyoruz. Çukur-Yukarıgökdere arasındaki 12 kilometrelik yolun asfaltlanmasını önümüzdeki yıl inşallah yapacağız.  Köyümüzde hala kilit taş eksiklikleri var. Bunları tamamlayacağız. Daha önceki dönemimizde köy içerisindeki 4 kilometrelik derede taşkın koruma yaptırmıştık. Bu dere üzerinde 9 adet köprülü geçiş yaptırmıştık. Bununla birlikte geçmiş dönemde yine Yavrulu Gölet’ini yaptırmıştık. Küçük bir su kaçağı oluşmuştu. Yetkililere bildirdik. Şimdi bu kaçağın çaresine bakılıyor. Gölet su tutmaya başladı mı 700 dönümlük yeni bir alan daha sulamaya açılacak.

Bu dönem ayrıca köyümüzün sosyal tesisinin dış cephesini yeniden boyatacağız. Baya yıpranmış durumda ve görsel olarak hiç iyi gözükmüyor. Sosyal tesisin içinde de bakımlar yapacağız.

Tabi bütün bu hizmetleri biz yapmıyoruz. Devletimizin sayesinde oluyor.

Bu güzel hizmetlerin köyümüze kazandırılmasında desteklerini bizden esirgemeyen Sayın Valimiz başta olmak üzere, tüm kamu kurum çalışanlarına köylüm adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. / İbrahim DEMİRAYAK