Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Kadıoğlu, Isparta Bem-Bir-Sen İl Başkanı Ahmet Ateş’in davetlisi olarak 2. Ulusal Gül, Kozmetik Ürünleri Fuarı ve 5. Dünya Koku Günü Festivaline katılmak üzere Isparta’ya geldi.

İlk olarak teşkilat ziyaretlerinde bulunan Ahmet Selim Kadıoğlu, ardından Bem-Bir-Sen’in Cumhuriyet Caddesi İmamzade İşhanı 4. katında bulunan şube merkezine geçerek  Şube Başkanı Ahmet Ateş ve Şube Başkan Yardımcısı Ramazan Asan’dan teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette bir konuşma yapan Bem-Bir-Sen Isparta Şube Başkanı Ahmet Ateş, Kadıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sayın Genel Bakan Yardımcım öncelikle hoş geldiniz. Biz Isparta’da tüm teşkilatımız ve üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde devletimize, Isparta’mıza en iyi hizmeti sunabilmektir” diye konuştu.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Kadıoğlu ise Isparta’ya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Isparta gül şehri, gül yüzlü insanların şehri. Festivale katıldık. Oradaki güzellikler bizleri mutlu etti. Güle ve kokusuna dair çok güzel çalışmalar yapılmış.

Ayrıca Isparta şubemizin çalışmalarını da yakından gördük. Ahmet Başkanın şahsında tüm üyelerimizi selamlıyorum, başarılar diliyorum.

4688 sayılı yasa çerçevesinde Yerel Yönetim Hizmet Koluna İlişkin Toplu Sözleşme hükümler gereği, Isparta Belediyesi ve Isparta İl Özel İdaresi ile Bem-Bir-Sen olarak üyelerimize yönelik sosyal denge tazminatı sözleşmesi yapıldı. Üyelerimiz adına hem Isparta Belediyesine hem de Isparta İl Özel İdaresine teşekkür ediyorum” dedi.