Çevresinde, partisinde ve halkın içinde hoşgörülü ve alçakgönüllülüğü ile bilinen, partisine gönül vermiş ve bir nefer gibi çalışmayı azim edinmiş olan iş adamı, Çevre Yüksek Mühendisi Ahmet Ziya Nuhoğlu, dün ülkü ocağına yaptığı ziyarette, aday olsam da olmasam da ocaklı bir genç olarak hizmet edeceğinin sözünü verdi. 

MHP Milletvekili Aday Adayı olmadan önce kendi evi ve yuvası gibi gördüğü ülkü ocağını ziyaret eden Çevre Yüksek Mühendisi Ahmet Ziya Nuhoğlu, aday adaylığı sürecinde önünde çıkan bütün engelleri aşacağının teminatını verdi.  Nuhoğlu “Bu yola çıkmadan önce teşkilatlara ziyaretler gerçekleştirdik. Yetiştiğimiz, bu işi öğrendiğimiz daha sonra da öğrettiğimiz, kendi evimiz ve yuvamız gördüğümüz ülkü ocaklarını ziyaret edip, aday adayı olmak için müsaade isteyip bu yola çıkmak için önümüzdeki süreçte önümüze ne çıkarsa çıksın her zaman gücümüzün yettiği kadar ülkü ocaklarına her türlü desteği vereceğiz” şeklinde konuştu. 

EMANETLERE SAHİP ÇIKANI YALNIZ BIRAKMAYIZ

Ülkü ocaklarının, MHP’nin herhangi bir siyasi bağının bulunmaması ile birlikte, ülkücü iradenin sosyal hayattaki temsilcileri olduğuna dikkat çeken Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz “Alparslan Türkeş’in bize iki emaneti vardır. Birisi Milliyetçi Hareket Partisi diğeri ise Ülkü Ocaklarıdır. Ülkü ocaklarından yetişmiş ve görev yapmış büyüklerimizin başbuğumuzun emaneti olan MHP’yi yalnız bırakmamaları, vekillik ile taçlandırılması noktasında aday adayı olmanız, ülkü ocaklarının sosyal hayattaki temsilcisi olarak ülkücü iradenin sahibi olarak bizleri mutlu etmiştir. Ülkücü ağabeylerimiz ile davaya gönül vermiş büyüklerimiz ile eski ülkü ocakları başkanımız ile birbirinden iyi ekip ile seçim startını ilk olarak ülkü ocaklarından başlaması bizi onure etti” dedi.