Isparta Belediyesi, kentte vatani görevlerini yapan ve çocuklarının yemin törenine katılan aileleri evlerinde konuk eden vatandaşlara şükran plaketi verdi.
 
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Arıtürk, Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Balcı, Isparta'da vatani görevlerini yapan askerlerin ailelerini evinde ağırlayan vatandaşları ziyaret ederek şükran plaketi verdi. 

Isparta halkının konuksever ve kadirşinas bir il olduğunu belirten Arıtürk, şunları kaydetti: 
''Şehrimizin misafirperver ve kadirşinas bir il olduğunu tüm Türkiye'ye duyuran bu ailelerimizin yaptığı hizmetin değerini ölçmek mümkün değildir. Isparta'ya gelen misafirlerimiz ile vatandaşlarımızın unutamayacakları bir anı olarak hatıralarında kalacağına da inancımız sonsuzdur. Bu nedenle Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın, şükran plaketi hazırlattı. Bu plaketleri de vatandaşlarımıza verdik'' dedi.
 
Arıtürk, gelecek dönem yemin töreni için Isparta'ya gelecek olan asker ailelerini evlerinde konuk etmek isteyen Ispartalıların Belediye Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü'ne başvurmalarını istedi. 

Asker ailelerini evlerinde konuk eden Ispartalı vatandaşlar da ''Bizim yaptığımız bir insanlık görevidir. Evladını vatana kurban etmek için asker ocağına uğurlayan aileleri evimizde barındırmak bizim için de büyük bir onurdur'' dedi.