AK Parti Isparta Kadın Kolları, Ramazan Bayramı öncesinde 50 muhtaç çocuğu sevindirdi.
    
Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Tunçbilek ve yönetim kurulu üyeleri ramazan ayı dolayısıyla yoksul ve yardıma muhtaç ailelere desteğini sürdürüyor. Ramazan ayının başlarında belirlenen 400 aileye gıda paketi dağıtan Kadın Kolları, bugün de 50 çocuğu giydirerek onların Bayramı bayramlık elbiseleriyle karşılamasına aracı oldu.
    
50 muhtaç çocuğu aileleri ile birlikte Anadolu Mahallesi'ndeki Şekeroğlu giyim mağazasına götürerek istedikleri kıyafeti kendilerinin seçerek almaları sağlandı.
    
Gülsüm Tunçbilek, ramazan ayının, yardımlaşmanın da ön plana çıktığı aylardan biri olduğuna değinerek, şunları kaydetti: ''Gönlümüz ülkemizde hiçbir ailemizin yardıma muhtaç olarak yaşam sürmesini arzu etmemektedir. Ancak görünen şartlar bu gerçeği yok etmiyor. AK Parti olarak imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmaya çalıştık. Bugün de ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bayrama diğer çocuklar gibi yeni kıyafetlerle karşılamasını sağlamak için gerekli çalışmalarımız olumlu sonuç vermiş, 50 çocuğumuzu giydirmenin mutluluğu içerisindeyiz" dedi.