AK Parti Keçiborlu İlçe Başkanlığı tarafından, Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ve teşkilat mensuplarıyla kuruluş yıldönümü kutlama etkinliği düzenledi…

Pasta kesilerek yapılan kutlamada ilk mumu Başkan Parlak üfleyerek şu sözlerle günü özetledi;

“Bu günün, bizim için ayrı bir önemi olduğundan söz ederek başlamak istiyorum. Bugün, milletin sevdası partimizin 17’inci kuruluş yıldönümü. Kurucu liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ilmek ilmek örülen davamız bugün gelinen noktada, ülkemizi dünya devleri ligine doğru hızla taşıyor. Her ne kadar tehditleriyle bizlere diz çöktürmeye de çalışsalar başaramayacaklar. Onlar halen önlerinde diz çöken eski Türkiye var sanıyor.

Türkiye, arkasına milletimizi alan Cumhurbaşkanımızla aslan gibi kükremekte, ekonomik oyunları bir bir bozmaktadır. Görüyorsunuz, son günlerde teröristlerle işbirliği yapan bir papaz üzerinden ülkemiz zora sokulmak isteniyor. Cumhurbaşkanımız ve ekibinin kararlı duruşuyla, aldıkları önlemlerle dolar hızla düşmeye devam ediyor.

Dolar Bu saatler itibariyle 6 lira seviyesine indi, inmeye de devam ediyor. Bugünlerde tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışmak. Birlik beraberliğimizi bozmaya çalışanlara, aynı gemide olmadığımızı iddia edenlere kulak asmayın. Evimizde, işimizde kullandığımız ürünlerde bugün olduğu gibi yarın da yerli malı olarak kullanmaya devam edelim.

Paramızda oluşan değer kaybını tolere etmek için döviz hesaplarımızı TL’ye çevirelim. Büyük, küçük demeden bu savaşı önemsemeliyiz.