AK Parti Milletvekili Recep Özel, içlerine fitne sokulmak istendiğini ve özellikle kongre sürecinde bunun başarılması halinde partilerinin parçalanıp küçüleceğini ileri sürdü. Özel, içlerindeki muhabbetin bozulmaması için partililere sürekli telkinde bulunuyor.

Şu anda kongre süreci içinde olan AK Parti’de heyecan dorukta. İilk olarak ilçelerde başlayacak olan kongreler daha sonra İl merkezinde yapılacak. Kritik bir süreçten geçen AK Parti’de Milletvekili Recep Özel’den partililere önemli bir uyarı geldi. AK Parti’nin içine fitne sokulmak istendiğini ve bunun başarılması halinde büyük yara alacaklarını itiraf eden Özel, şunları söyledi;

‘’PARTİMİZE İLK GÜN GELENİN DE SON GELENİN DE AYNI MAKAMI TALEP ETME HAKKI VARDIR’’

‘’Kongre sürecini inşallah güzel bir şekilde tamamlarız. Isparta’nın tüm renklerini, kuruluştan bu yana olan tüm arkadaşlarımızı içimizde barındırırız. Diğer partilerden içimize gelen arkadaşlarımız var. Bizim için partiye ilk gün ile son gün üye olan arasında hiçbir fark yok. AK Parti altında buluştuysak hepimizin söz söylemeye, makam talep etmeye ve görev almaya hakkı da vardır. Sen dün geldin sana ne oluyor diye bir şey olmamalıdır. Bütün renkler bizde barınabilir. Tüm renklere hayat bulma hakkı vardır.

‘’BU DAVA BAZILARI İÇİN GELİP GEÇMİŞ BİR RÜZGAR DEĞİLDİR’’

Bu dava bazıları için gelip geçmiş bir rüzgar değil, kökünü Selçuklu ve Osmanlı’dan alan bir dava. Onun devamıyız biz. Buraya geliyoruz arkadaşlarımız bize notlar veriyor. Bundan yakınmıyoruz.

Yapabildiğimiz oranda yaparız. Ama benim işim görülmedi, benim işim görülmedi diye küsüp, darılacak bir dava da değildir. Memleket, ülkemiz, çocuklarımız ve geleceklerimiz için var gücümüzle şahsi taleplerimizi bir kenara koyup, bu istikametle yürümemiz gereken bir parti, anlayıştır. Şahsi bir koltuk ve makam kavgası olmaması gereken bir yerdir.

‘’FİTNEYE MÜSAADE ETMEMELİYİZ YOKSA…’’

AK Parti’de içimizde muhabbeti bozarsak fitne girerse o bizi parçalar ve küçültür. Genel Merkez tarafından hiç kimse dışlanmamış bir yönetim oluşturulabilmiş denilmesi arzulanıyor. Geçmişte siyasette ekipçilik vardı. Bu ekipçiliğin AK Parti’de oluşmaması gerekiyor. Buna müsaade etmemiz gerekiyor. Genel merkezimizin koyduğu kriterlere kongrelerde dikkat edersek, içimize sokulmak istenen fitneye müsaade etmezsek en sağlıklı süreci geçirmiş olacağız.”