Günaydın'a teşekkür ziyaretine gideceğini açıklayan AK Parti İl Başkanı'na dün için randevu verilmedi, 'çarşamba gelebilirsiniz' denildi. AK Parti İl Başkanlığı da randevu talebinin geri çekildiğini bildirdiAK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçildikten sonra afişini Büyük Isparta Oteli'ne astıran Belediye Başkanı Günaydın'a yapacağı teşekkür ziyareti iptal edildi. İptalin gerekçesi hayli ilginç. AK Parti İl Başkanlığı, dün için (26 Ağustos) İl Başkanı Osman Zabun adına Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'dan randevu talep etti.

Belediye Özel Kalemi önce saat 10.00'a randevu verdi ancak daha sonra randevu 27 Ağustos Çarşamba gününe ertelendi.

AK Parti İl Başkanlığı da Belediyenin Salı günü için randevu vermemesine kızıp randevu talebini geri çekti. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Başkan Günaydın'a Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın afişini Büyük Isparta Oteli'ne astırmasından ötürü teşekkür ziyaretinde bulunmak istediklerini ancak randevu alamadıklarını söyledi.

Zabun, "randevu çarşamba gününe verildi. Bizim o gün büyük kurultayımız var. Bunu sayın Başkan bilmiyor mu? Bile bile bize burada olmadığımız gün için randevu verildi. Biz de iptal ettik. Kendisini ziyaret edip, nezaketinden ötürü teşekkür edecektik ama başka bir nezaketsizlikle karşılaştık" dedi.