Gökgöz, “AK Parti Belediyesi olmasaydı, Cumhurbaşkanımızın talimatı olmasa ITKM’ye kimse bir çivi çalmazdı” dedİ.

ITKM’Yİ SADECE AK PARTİ BİTİREBİLİRDİ

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Son32’ye özel açıklamalarda bulundu. Milletvekili Adayı olduğunda Isparta halkının kendisinden ‘ITKM’yi bitir yeter. Başka bir şey istemiyoruz’ deyip tek istekte bulunduğunu anlatan Gökgöz, “geçmişte belediye Meclis üyesi iken, İl başkanı iken çok mücadele verdim. 2009’da Günaydın ile konuştuk. Meclisten kredi talebi vardı. İki katı verelim ITKM’yi müteahhitten alalım, Belediye bitirsin dedim.

Mal bizim olacaktı. Ama yanaşmadı. Bugünlere geldi. Eğer AK Parti Belediyesi olmasaydı TMSF buraya çivi çalmazdı. Sorunlu bir yer. Müteahhit ortada yok, borç çok. Sorunlu bir şirket için TMSF bu yatırım yapıyor. Cumhurbaşkanımız sağolsun. Gittik, destek istedik. Sağolsun talimat verdi ve bugün yapılıyor. Önce belediyenin yerlerinden başlaması da ayrı bir büyüklük. Nasip olursa 15 Temmuz 2021’e ITKM’yi açacağız. Başkanımız takip ediyor. Böyle bir hedefimiz var” dedi.

GELECEĞE BÜYÜK YATIRIM 

Milletvekili Gökgöz, koku sorununun da çözümü için önemli adımlar atıldığını söyledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e tam destek verdiklerini ifade eden Gökgöz, “Belediyemiz, AK Parti iktidarı Isparta’nın gelecek 50 yılına dokunuyor. Şu anki arıtma 100 bin nüfusa göre yapılmış. 500 binlik Isparta nüfusuna göre bir proje hazırladık. 150 milyonluk yatırımla gelecek 50 yıla hitap edeceğiz” diye sözlerini tamamladı.