Mayıs ayında yapılması hedeflenen Ticaret ve Sanayi Odası seçimleriyle ilgili AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Parti olarak seyirci olmayacaklarını belirten Özel, "İnşallah seçimlere tek liste halinde gidilir" dedi.
 
AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Mayıs ayında yapılması planlanan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Ak Parti olarak Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçim sürecine seyirci kalmayacaklarını belirten Milletvekili Recep Özel, "Biz sürecin her yerinde olacağız. Yani sürece seyirci kalmayacağız. Ben başından beri seçimin tek liste halinde olmasını isterim. İnşallah tek liste olur. Burada kişilerden daha çok sektörler kendilerini en iyi temsil edecek insanları belirlemeli. Isparta’ya hizmet edilebilecek kişiler seçilmeli" ifadelerini kullandı.
 
Siyaset kurumu ile daha iyi çalışabilecek kişilerin yönetimlerde yer alması gerektiğine dikkat çeken AK Parti Milletvekili Özel, "BU tür kurumların siyaset kurumları ile arasının daima iyi olması gerekir. Çünkü her zaman birbirleri ile görüşecek kurumlardır bunlar. O nedenle Isparta’ya iyi hizmetler verecek kişiler seçilmeli" diye konuştu.