Merkez İlçe Kongresi'nde Mart-2019'da yapılacak Isparta Belediyesi seçimleri ile Kasım-2019'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden galibiyetle çıkma sözü verildi.

Yüce, AK Parti'nin Adaletini hatırlattı

Milletvekili Said Yüce, Merkez İlçe Kongresi'nde anlamlı bir konuşma yaptı: Halkın kalbinde, gönlünde adalete güveni tesis etmeliyiz. Ehliyet ve liyakata önem vermiliyiz. Ehliyat ve liyakat bir işe girmek için yeterli olmalıdır.

Yeterki nifak sokulmasın BİZ BAŞARACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, ilçelerde kongre süreçlerinin tamamlandığını belirterek " Bizim için durmak yok. Artık hattı müdafa değil sathı müdafa vardır. Birlik ve bareberlik ruhu içerisinde, kardeşlik ruhu içerisinde Isparta'nın tüm topraklarını adım adım dolaşacağız" dedi.

AK Parti'de ilçe kongre süreci dün yapılan Merkez İlçe Kongresi ile tamamlandı. AK Parti, Merkez İlçe Teşkilatı'nda Ömer Parlak ve ekibi ile yola devam etti. Tek liste ile gerçekleştirilen kongreye Akdeniz Bölge Koordinatörü eski Afyon Milletvekili Ahmet Koca, Kırıkkale Milletvekili, Isparta-Burdur Koordinatörü Mehmet Demir, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Milletvekili Said Yüce, eski Isparta Milletvekili Emin Bilgiç ile partililer katıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili, EKK Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural ile çok sayıda oda başkanı ve mahalle ve köy muhtarları kongreye misafir olarak katıldı.

HEDEFİMİZ 2019 SEÇİMLERİ

Genel Merkezin yeniden aday gösterdiği Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak konuşmasında AK Parti'nin hizmete sevdalıların biraraya gelerek kurduğu bir parti olduğunu söyeldi. Türk halkının Recep Tayyip Erdoğan ve ekibini kurturacı olarak gördüğünü kaydeden Parlak, "şer odakları emellerine asla ulaşamayacak. Başaramayacaklar" dedi.

AK Parti'de kongrelerin yeni bir heves, yeni bir güç olduğunu kaydeden Parlak, "bu süreçten en güçlü bir şekilde çıkmayı temenni ediyoruz. Hedefimiz 2019 seçimleri.

Yükümüz ağır" diye konuştu.

TÜRKİYE'DE VESAYETLER BİTTİ

Milletvekili Said Yüce de 16 yılın Türkiye açısından bir destan, bir efsane gibi geçtiğini kaydetti. 16 yılda girdiği her seçimde oyunu artıran başka bir siyasi parti olmadığını belirten Yüce, "30'lı yaşın altındakilere sürekli hatırlatmak zorunda olduğumuz bir şey var. Eskiden gazete manşetlerine general şapkası konurdu. Adı, sanı olmayan bir ağızdan yapılan haber Türkiye'de haftalarca konuşulurdu. Öyle bir vesayet vardı ki... Türkiye'nin her yeri  vesayetlerini ipoteği altındaydı. Artık gazete manşetlerinde general şapkası görmüyoruz" dedi.

EHLİYET VE LİYAKATKA DİKKAT ÇEKTİ

Milletvekili Yüce, konuşmasında AK Parti'nin 'Adalet' ismiyle ilgili konuştu. Halkın kalbinde ve gönlünde adalet güveninin tesis edilmesi gerektiğini kaydeden Yüce, "işe girişlerde, işe almalarda ve görevlendirmelerde ehliyet ve hiyakata önem vermeliyiz. Ehliyet ve  liyakat bir işe girmek için yeterli olmalıdır. 2016 seçimlerinde bize yüzde 50+1 lazım. Ama yapmamız gerekenler var. Adaleti güven tesis edeceğiz. Çalışmaya, üretmeye teşvik edeceğiz ve birliğimizi muhafaza edeceğiz" diye konuştu.    

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Bilgiç, kürsüde sadece selamlama konuşması yaptı.

CUMHURBAŞKANIMIZIN GELMESİNİ ARZU EDİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Zabun ise artık il kongresine hazır olunduğunu belirterek şöyle konuştu:

"6. Merkez İlçe Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün merkez ilçe kongresi ile ilçe kongrelerini tamamlamış buluyoruz. Önümüzdeki süreçte il kongremiz var. Çok arzu ediyoruz programı müsait olursa sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle il kongremizi eğer müsait olmazsa sayın başbakanımızın teşrifleriyle hep birlikte, büyük bir coşku içerisinde gerçekleştireceğiz.

KİMSE NİFAK SOKMASIN 

Kongre süreçlerimiz tamamlandı. İlçe başkanlarımızdan, yönetimizdeki arkadaşlarımızdan değişimler oldu. Bugüne kadar görev yapanlara teşekkür ediyorum. Yeni görev alanlara başarılar diliyorum. Bizim için durmak yok. Artık hattı müdafa değil sathı müdafa vardır. Birlik ve bareberlik ruhu içerisinde, kardeşlik ruhu içerisinde Isparta'nın tüm topraklarını adım adım dolaşacak, siyasi görüşlerine bakılmaksızın tüm hemşehrilerimizle biraraya gelmek için gayret göstereceğiz. Yeterki bu teşkilat içerisine kimse nifak sokmaya kalkmasın, kimse arkasından tezgah kurmaya, karalamaya, iftira atmaya kalkmasın. Yeterki teşkilatımıza ve AK parti ailesine saygı duysun."

İŞTE MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ

Ömer Parlak başkanlığındaki Merkez İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

"Ahmet Yasir Pirimoğlu, Akar Aksın, Ethem Leğvent Aytekin, Fatıma Kara, Fatime Erdoğan, Fatime Hilal Kırlı, Hacer Kutlu, Hüdaverdi Balcı, Hüsamettin Çelik, Mehmet Ali Eryiğit, Mehmet Döner, Mesut Yavuz, Mevlüt Burak Erdal, Murat Dingil, Mustafa Ali Ceylan, Mustafa Başar, Mükerrem Çetinkaya, Sadullah Tayyar, Serdar Özbek, Serkan Başpınar, Sevinç Kurt, Süleyman Bektaş, Teslime Kılıç ve Volkan Şan."

Kongrede 301 il delegesi de seçildi.