Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Belediye Başkanlarının, Bakanlarının, İl Başkanlarının havasından yanına yaklaşılmıyor, yanından geçilmiyorsa yandık' açıklamasının ardından, hemen bütün Ak Parti teşkilatlarının aynaya tekrar tekrar baktığı şu günlerde, kulis bilgileri de havada uçuyor.

ISPARTA'YA GELİYOR
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00'de, toplu açılış ve miting programı için Isparta Hükümet Meydanı'na geliyor. Erdoğan, imalarla dolu açıklamalarında, Türkiye'deki bütün teşkilatlara da 'akıllı olun' mesajını veriyor.

KONGRE ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK
Ak Parti Isparta İl Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırladıktan sonra belde, ilçe ve il kongresini tamamlayacak. Bu bağlamda, mevcut il teşkilatı; harıl harıl çalışıyor. Belde ve ilçe kongreleri tamamlandıktan sonra, il kongresi yapılacak.

İŞTE O İSİM
Ak Parti, prensibi gereği, Türkiye'deki hemen hemen bütün teşkilatlarında tek liste olarak il kongresini gerçekleştiriyor. Yine Isparta'da da, bu gelenecek bozulmayacak ve tek liste il kongresine gidecek. Haber32 muhabirinin edindiği bilgilere göre, Merkez ilçe Başkanlığı'da yapmış, İş Adamı İskender Aydoğdu'nun; il kongresi için nabız yokladığı ifade ediliyor.

BELDE VE İLÇE GEZİLERİNE ÇIKTI
Merkez İlçe eski Başkanları'ndan İskender Aydoğdu, küçük bir çekirdek kadro ile dikkat çekmeden belde ve ilçeleri gezmeye başladı. Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilmesi düşünülen Ak Parti Isparta İl Kongresi'nde kimin ipi göğüsleyeceği şimdiden merak konusu oldu.