Gelendost’ta Mehmet Sezgin’in ve AK Parti’nin seçim merkezi ilçe halkının kalabalık katılımı ile gerçekleşti. Milletvekilleri ve İl Başkanı Zabun, Gelendost’ta AK Parti’nin olmadığı dönemin unutulmamasını istediler.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Mehmet Başkan tüyü bitmedik yetimin hakkına sahip çıkıyor. Gönül Adamı. Bakmayın yumuşak göründüğüne kadife eldiven içinde demir yumruk. Gelendost’a kendini adamış bir başkan. Bundan iyisini nereden bulacaktık. Sayın başkan çok mütevazi. 2014’de nasıl bir Gelendost teslim aldığını çok iyi biliyoruz. Belediye başkanının koltuğu haczedilmiş bir belediye devraldı.

Milletvekili Mehmet Gökgöz, “2014’de olduğu gibi 2019’da da oyları artırıp, belediye başkanlığını alacağız. Gelendost’un hizmetindeyiz.

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç de “burada bir dönem ara verdik.  Gelendost’un o dönemde düştüğü durumu hep birlikte gördük. Gelendost’a hakettiği hizmetleri tek tek getireceğiz. Ama Mehmet Başkanı istiyoruz. Siz gereğini yapacaksınız biz de gereğini yapacağız” dedi.