Ak Parti Gençlik Kolları Kongresi’nde konuşan Yaşar Ünlü, “2023, 2053, 2071’i hedefleyen bu kutlu davanın, cefakar ve fedakar Güçlü gençliği olarak başaracağız, başaracağız, başaracağız...” dedi.

AK Parti Isparta Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi dün gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Yaşar Ünlü güven tazeledi. Burada yaptığı konuşmasında birçok konuya değinen Ünlü, Ak Parti gençliğinin her zaman hazır olduğunu söyledi.

Ünlü konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimiz 2013 yılından bu yana omuz omuza çalıştığımız, bu kutlu davada beraber yürüdüğümüz genç kardeşlerim. Görevi devraldığımız ilk andan itibaren bu vatana karşı cephe almış farklı gruplarla mücadele ettik ve etmeye de devam etmekteyiz. İlk başta birkaç ağaç bahanesi ile gezi parkı olaylarını çıkardılar. Bu olayla başarılı olamayan cephe 17-25 Aralıkta Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'a ve davamıza siyasi darbe yapmaya çalıştılar. Fakat biz eğilmedik, yıkılmadık, yeise kapılmadık. Bunun en güzel kanıtı da 30 Mart yerel seçimlerinde daha da kenetlenerek, tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte Türkiye'nin geleceği için kapı kapı gezdik. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkan halkımızın kararı doğrultusunda da 10 Ağustos 2014 yılında Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Reisimizi galip çıkararak halkımızın desteğini bir kez daha yanımıza aldık.

HAİNLERİN HESABA KATMADIĞI BİRŞEY VARDI

Tüm çabalarımıza rağmen 7 Haziran 2015 seçimlerinde hükümeti kurdurtmadılar, ama bizler durmadık 1 Kasım 2015 erken seçimlerinde tüm gayretimiz ile çalışıp halkımızın desteğini bir kez daha arkamıza alarak galip çıktık. Bu durumu kabullenemeyen şer odakları seçimle gelen Cumhurbaşkanını ve hükümeti devirmek için; 15 Temmuz 2016 gecesi vatan haini FETÖ elebaşından aldıkları talimat ile Reisimize milletimize, gazi meclisimize ve ezanımıza darbe yapmaya kalkıştılar.

Ama o hainlerin hesaba katmadığı bir şey vardı; vatanı için gözünü bile kırpmadan can veren bu aziz millet.

YILMADAN ÇLIŞACAĞIZ

Ülkemizin geçmiş dönemlerde yaşadığı koalisyon sıkıntılarının sona ermesi ve ülkemizdeki istikrarın devam edebilmesi adına 16 Nisan 2017 referandumunda halkımızın kararı doğrultusunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçiş yaptık.

Yapılan Anayasa değişikliği ile biz gençlere çok daha fazla sorumluluk düşmektedir. Kardeşlerim bize durmak yakışmaz 2019 yılı hem Isparta’mız hem de Ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. 2019 yılı yerel seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışacağız.2023,2053,2071’i hedefleyen bu kutlu davanın, cefakar ve fedakar Güçlü gençliği olarak başaracağız, başaracağız, başaracağız...

Bu kutlu yürüyüşte şimdiye kadar bizimle birlikte omuz omuza çalışmış olan; sandık, köy, mahalle, belde, ilçe, lise ve üniversite teşkilatlarında görev almış kardeşlerime teşekkürlerimi sunmakla beraber, maalesef bugün aramızda olmayan bu süreçte Hakkın rahmetine kavuşmuş tüm kardeşlerimi minnetle anıyorum. Yeni dönemde Gençlik Kollarında birlikte çalışacağımız teşkilat mensubu kardeşlerime muvaffakiyetler dilerim.”