Isparta Belediye Meclisi'nin Ağustos dönemi son oturumu dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında gerçekleştirildi.

Pazartesi günkü oturumda ilgili komisyonlara havale edilen maddeler dünkü oturumda görüşülüp, kararlaştırıldı. Ancak Isparta için çok önemli maddelerin yer aldığı toplantıya muhalefet grubu AK Parti katılmadı.

AK Partili üyelerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Isparta programı nedeniyle toplantıya katılmadığı bildirildi. 

ISPARTA HİZMETİNDE KİMSENİN ZAMAN KAYBI VERDİRMEYE HAKKI YOK

Isparta Belediyesi Meclisi Ağustos ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti gurubunun katılmadığı meclis toplantısında, gündemde bulunan 16 madde MHP meclis üyelerinin oybirliği ile meclisten geçti. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “MHP’li belediye meclisi üyelerimiz Isparta’mıza tehir edilemeyecek hizmetleri vermiş oldu” dedi.

Isparta Belediyesinin ağustos ayı olağan meclisi toplantısı belediye meclisi toplantı salonunda Meclis Başkanı ve Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında toplandı. MHP’li meclis üyeleri toplantıya tam kadro katılırken, AK Partili meclis üyeleri ise katılmadı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın meclis toplantısının ardından değerlendirmede bulundu. Temmuz ayında belediye meclisinin tatilde olduğunu ve iki aylık bir gündem yoğunluğu bulunduğunu hatırlatan Başkan Günaydın, ağustos ayı meclisinin 16 gündem maddesiyle toplandığını söyledi. İmar Planı Tadilatlarının 21 madde üzerinden görüşüldüğünü dile getiren Başkan Günaydın, “Ağustos ayı meclisimiz yoğun gündem maddesiyle toplandı. Gündem maddelerinin içerisinde AK Partili meclis üyelerinin de ısrarla üzerinde durdukları ve görüşülmesini istedikleri konular vardı, ancak kendileri yoklar” dedi.

Bu maddeler arasında 3 okula yer tahsisi bulunduğunu, yine okulların çaplarının yerleştirilmesinin olayının da bulunduğunu aktaran Günaydın, “Siz MHP’li meclis üyelerime 6 okul için aldığınız karar ve Isparta hizmetlerine yol verdiğiniz için teşekkür ediyorum. MHP eksiksiz gelmeseydi bugün bu hizmetler görülemeyecekti, çoğunluk olmayacaktı, gündemler görüşülemeyecekti. Bugün hemen her zaman olduğu gibi tam kadro gelen MHP’li meclis üyelerimize, Isparta’ya tehir edilemeyecek hizmetleri vermiş oldukları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Isparta’nın hizmetlerinde kimsenin zaman kaybı verdirmesine hakkı yok. Isparta’da eğitimin önünü açtık, bunun önünü kapatmaya hiçbir meclis üyesinin hakkı yoktur. Gönülden Isparta’ya hizmet verdiğinizden dolayı sizlere içtenlikle, sevgi ve saygılarımı sunuyor, hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.