AK Parti Isparta İl Teşkilatı tarafından düzenlenen moral yemeğinde konuşan Başkan Balaman, birlikte olmanın birlikte bir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından geçtiğimiz gün Gölcükte bir moral yemeği düzenlendi. Yemeğe Belediye Başkanı Hasan Balaman, AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, İl Genel Meclis Başkanı Fevzi Özdemir, İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Gençlik Kolları Teşkilatı ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Piknik havasında geçen yemekte konuşan Belediye Başkanı Hasan Balaman, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, bu tür organizasyonların hızlandırılması için çalıştıklarını söyledi. Başkan Balaman, “Son günlerde AK Parti ile ilgili çok fazla spekülasyonlar ortaya atılıyor. Bu spekülasyonlara en güzel cevap ise burasıdır. Burada sadece teşkilat üyeleri değil, eşleri ve çocukları da var.

Bu birlik ve beraberliğimiz siyaset ötesinde bir birlik ve beraberliktir. 2002"den bu yana bizi büyüten ve bu kadar hizmete imza atmamızı sağlayan en önemli şeylerden bir tanesi de budur. Biz her zaman beraberiz. Biz bir ölür bin doğarız. İsimler farklı olabilir ancak amaçlar ve inançlar bir olduktan sonra hiçbir şey fark etmez. Herkes üstüne düşen görevi yaptıktan sonra bizi kimse küçültemez, kimse yıldıramaz.”dedi.

Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ise, katılan herkese teşekkür ederek, AK Parti olarak amaçlarının çalışmak ve halka hizmet etmek olduğunu belirtti. Az bir zaman sonra yoğun bir tempoya gireceklerini belirten Uzaktaş, bu tür organizasyonların motivasyon açısından önemli olduğunu ve bu organizasyonların devam etmesi gerektiğini vurguladı.