AK Parti Isparta Milletvekili adayları, düzenlenen törenle tanıtıldı, tanıtım toplantısına sanatçı Mustafa Topaloğlu da katıldı.

Isparta Oteli'nde düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Milletvekili adayları Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Suat Kolukırık, Pınar Taner Topsakal ile belediye başkanları ve parti teşkilat üyeleri katıldı.

AK Parti Isparta İl Başkanı Gökgöz, 12 Haziran'da yapılacak seçime en hazır partinin AK Parti olduğunu belirtti. Muhalefet partilerin iftira atma çalışması yürüttüklerini söyleyen Gökgöz, kendilerinin ise seçim süreci içinde sadece hizmetleri anlatacaklarını kaydetti. Parti üyelerine tahriklere kapılmamaları yönünde uyarıda bulunan Gökgöz, ''Bildiğimiz doğrular üzerinden siyaset yapmaya devam. Zikzak çizmedik. Dün ne söylediysek bugün o söylediğimizden dönmedik. Partimizin hizmetleri ortada. Bire bir herkese bunları anlatacağız. Gidilmedik köy, mahalle, ilçe kalmayacak'' dedi.

Gökgöz, Ankara'ya Isparta'dan 4 milletvekili göndereceklerini belirtti.

AK Parti Isparta birinci sıra Milletvekili adayı ve Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de Türk halkının AK Parti'nin hizmetlerini gördükçe içinin titrediğini söyledi. Parti üyelerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta'dan beklentisini anlatan Bilgiç, şunları söyledi:

''Başbakanımızla yaptığımız görüşmede referandum sonuçlarını bizlere sordu. 'Yüzde 58 (evet) çıktı' dedik. 'O zaman 2011'de sizin oy oranınız belli oldu' dedi. Böylece talimatı almış olduk. Artık sahaya çıkıp yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmanın zamanı geldi. Yüzde 60 oyla Isparta'dan 4 vekil çıkararak Ankara'ya bizleri göndereceksiniz. Bizim söyleyeceğimiz çok şey var. Başbakanımızın Isparta'ya çok hizmetleri var. Bizim heybemiz dolu. Ama söyleyecek sözü olmayanlar farklı üslupla siyaset yapacaklar. Zaten yavaş yavaş buna da başladılar, Bizler sakin duruşumuzla oyuna gelmeden 4 vekili çıkaracağız.''

AK Parti Isparta ikinci sıra Milletvekili adayı Recep Özel ise güzel şeyler yapmanın güzel söz söylemekten daha doğru davranış olduğunu kaydetti. Kötü işlerin altında imzalarının olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını belirten Özel, başlarını yere eğdirecek hiçbir icraatlerinin olmadığını aktardı. Türkiye'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile artık dünya liderliğini oynayan bir ülke konumuna geldiğini söyleyen Özel, ''Başbakanımızla ne kadar gurur duysak azdır'' dedi.

Isparta'yı 2023'te ekonomisi en gelişmiş il yapma hedefiyle çalışacaklarını anlatan Özel, siyasi ve bürokratik dağınıklığını bir araya getirerek, bir bütün halinde çalışmaları gerçekleştireceklerini aktardı. Herkese kucak açarak 2023 hedefine koşacaklarını söyleyen Özel, hedeflerinin 4 milletvekili ile birlikte Ankara'ya gitmek olduğunu kaydetti. Isparta'da önü tıkayan değil, önü açan bir dönemi başlatacaklarını ifade eden Özel, ''2002 yılında AK Parti Isparta'nın kalesi olacak demiştim ve o kale yıkılmadı'' dedi.

AK Parti Isparta üçüncü sıra Milletvekili adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık da, 2023 yılının büyük Türkiye'si için bu yola çıktıklarını kaydetti. Büyük Türkiye Cumhuriyeti'ni inşa etmek için bu yolda koştuklarını anlatan Kolukırık, ''AK Parti kurulduğundan yana özgürlüğün, kalkınmanın insan haklarının teminatı oldu. Isparta ve çevresinde her kapıyı çalacağız, herkesin elini sıkacağız. Türkiye'nin büyümesi için oy isteyeceğiz. Bizim siyasetimiz millet içindir'' diye konuştu.

Kolukırık, AK Parti'de yer aldığı için onur duyduğunu belirterek, herkesten dualarını ve oylarını beklediğini aktardı.
AK Parti Isparta Milletvekili adayı Dr. Pınar Taner Topsakal da, Türkiye'nin AK Parti iktidarı döneminde her alanda güçlü bir ülke konumuna geldiğini kaydetti. Türk parasının 6 sıfırlı olmadığını, duble yollar sayesinde insanların yollarda kurban olmadığını anlatan Topsakal, sözlerine şöyle devam etti:

''Sağlık sistemimizi ABD'ye verir hale geldik. Artık hızlı trenimiz var. Eskiden gıptayla baktığımız Avrupa ülkelerinin ekonomileri tek tek iflas ederken, Türkiye ekonomisi büyüdükçe büyüdü. Artık vatandaşımız için uçakla seyahat hayal değil. Avrupa Parlamentosu'nda yumruğunu masaya vuran onurlu duruş sergileyen bir Başbakanımız var. Ezenlere 'one minute' diyen, ezilenlerin yanında olan Türkiye'nin yıllardır beklediği lidere sahibiz. Böyle bir Başbakan'ın Isparta'da temsilcileri olarak 4 vekili çıkarmak için milletin duygularını istismar etmeden hep birlikte çalışacağız.''

Topsakal, hizmet için AK Parti'ye oy verilmesini istedi.

Toplantıda yürüme engelli Serdar Özbek'e de parti rozeti takıldı. Özbek, darbeleri protesto etmek için AK Parti'ye katıldığını belirtti.