Kaymakkapı meydanına açtığı seçim bürosu ile Ispartalı seçmenlerinin sürekli ulaşma imkanına sahip olan Dr. Pınar Taner Topsakal çalışmalarına devam ediyor.

Dr. Topsakal yaptığı açıklamada partime ve memleketimize hizmet etmnin arifesinde olduğumu düşünüyorum ve bundan hem çok gurur duyuyorum hemde çok heyecanlıyım, zaten Hizmeti getiren ve memlekete faydası olan her temsilci ya da yöneticide bu heyecanın olması gerektiğine inanıyorum.

Eğer Allah nasip eder ve Ispartaya hizmet etme görevi partimin değerli yöneticileri tarafından şahsıma verilirse tüm Isparta ve ülkem  için var gücümüzle çalışacağım.

Partimin fikir ve  projeleri öncülüğünde sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun her kesiminin görüşlerine başvurup Ispartayı ve ülkemi 2023 yılı gelişmiş Türkiyesinde hak ettiği yere taşımak için terimizin son damlasına kadar hep beraber çalışacağız.

Ispartamızın  değerli insanlarının’da beni destekleyeceğinden eminim. Emin olmamda ki esas sebep halkımın somut, çalışkan, hizmet etmekten yılmayan, genç ve heyecanlı olduğu kadar realist olan vekil istediğidir. Bu durum benim hizmet etme iştahımı bir kat daha artırmaktadır.'' dedi.