RUH İKİZLERİ BU KAZANDA ERİYECEK

AK Parti Isparta milletvekili adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, mehteran takımı konseri eşliğinde halka Isparta’nın geleneksel tatlılarından irmik helvası dağıttı. Helva dağıtımına vatandaşlar, partililer ve milletvekili adayı katıldı.

Geçmişte bir biriyle kavgalı görünen MHP ve CHP’nin şimdi ittifak yaptıklarını ifade eden Kolukırık, “Geçmişte bu partiler bir biriye kavgalı ve ‘komünizm geliyor’ diye halkı korkutmuşlardı. Ancak geldiğini görmedik. Daha düne kadarda ‘Laiklik elden gidiyor’ diyorlardı. Bununda bir yere gitmediği anlaşıldı.” dedi.

AK Parti olarak Türk toplumunun bütün değerlerine, yaşam tarzlarına, bütün farklılıklarına ve zenginliklerine ‘demokrasi’ dediklerini ve bunu insanlara sunduklarının ifade eden Kolukırık, “ Biz bu süreçte kimseyi ötekileştirmiyoruz. Ancak bu ruh ikizleri şu anda Türkiye’yi ileriye değil tamamen geriye ve darboğaza sokma süreci içerisinde yer alıyorlar. Bunu sayın halkımızın vicdanına sunuyorum.” diye konuştu.

Kolukırık, istikrar ve demokrasinin devamı için 12 Haziran seçimlerinde milletin vicdanına, milletin özgür iradesine set çekmeye çalışanlara ‘dur’ demek için bir kez daha destek istediklerini anlattı.

 Kolukırık, şunları söyledi; “AK Parti bu ülkede hizmet üreten, tüm kesimleriyle yapmış olduğu açılım politikalarıyla bu coğrafyanın yeniden şaha kalkışının bir hareketidir. Biz yarını kurmak için yol çıkmış kadrolarız. AK Parti birlik beraberlik içinde 12 Haziran seçimde için var gücüyle çalışmaktadır. Türkiye elbette büyümeye devam edecektir.”