Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük’ü makamında ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Özel, daha sonra 0-12 yaş arası Çocuk Yuvası’na giderek çocuklarla uzun süre vakit geçirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın misyonunun “Birey, aile ve toplum refahını artırmak amacıyla sosyal politikalar üretmek, uygulamak ve izlemek” olduğunu söyleyen İl Müdürü Yakup Kütük, bu kapsamda Isparta’da devletin büyük desteği ile birlikte her kesime ulaşıyoruz dedi.

Yıl içerisinde kömür, gıda yardımı olmak üzere 4 Milyon TL yardımda bulunduklarını aktaran İl Müdürü Yakup Kütük, özürlü, yaşlı bakım hizmetleri dahil tüm kesimin ayağına kadar gittiklerini belirterek, “Devletimizden Allah razı olsun. Devletimiz çok büyük” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü olarak Isparta’da çok güzel çalışmaların olduğuna değinen İl Müdürü Kütük, 13 öğrencimizi bir hayırsever vatandaşımızın desteği ile Umre’ye gönderiyoruz. Çeşitli projeler üretiyoruz. Muhtaçlara, fakirlere, kimsesizlerin ayağına kadar gidiyoruz. 2500 kişiye 673’er TL yardım yapıyoruz. Çocuk Yuvası’ndaki çocuklarımızın A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Devletimizin imkanları çok büyük” diye konuştu.