Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, Adalet ve Kalkınma Partisi Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Derviş Acar, Çiçekpınar Belediye Başkanı Bayram Aydemir, Göksöğüt Belediye Başkanı Mevlüt Balaban, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan, Çarıksaraylar Pınar Gözünde akşam yemeğinde , mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldiler.

AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç “siyasi, sosyal, kültürel ve ekonomik çalışmalarda, programlarda ısrarla ve önemle ifade ediyorum ki yerel (mahalli) yönetimlerde siz değerli muhtarlarımızın fikirleri, görüşleri ve düşünceleri değerlendirilmeli, geliştirilmeli ve uygulanmalıdır. Toplantımıza iştirak eden, en uzak köyümüzden en yakın mahallemizde kadar kalkıp gelen siz değerli muhtarlarımıza hoş geldiniz diyorum.

Sizleri dinlemek için toplanmış bulunmaktayız, hep beraber ihtiyaçlarımızı belirlemek, sorunların ivedi olanından başlayarak çözüme kavuşturulması için üzerimize düşeni yapmak için buluşmalarımızı, istişarelerimizi sürdüreceğiz. Mahallelerimizin ve köylerimizin sorunlarına sizlerin de yol göstericiliğinde, vatandaşlarımızın istekleri ve memnuniyetinde en makul çözümleri üreteceğiz. AK Parti il yönetimi, ilçe yönetimleri, belediye başkanlarımız, il genel ve belediye meclis üyelerimiz, teşkilatlarımız ve partimizin AK Gönüllüleri ile hizmet için yola çıktık, durmak yok, koşmaya devam” dedi.

ISPARTA-Şarkikaraağaç
Mevlüt DEMİRTAŞ