AK Parti Isparta milletvekili adayları Gönen ve Senirkent ileçelerine çıkarma yaptı. AK Parti İlçe Başkanlığı binasında bir araya gelen milletvekili adayları, partililere tanıtıldı. Meclis'te 21. dönem Isparta milletvekil olarak görev yapan Recep Özel, 23 dönem için aday olan Suat Kolukırık ve Senirkent'te 5 yıl sağlık grup başkanlığı ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Pınar Taner Topsakal mevcut milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç tarafından partililere tanıtıldı.

Bilgiç, "Başbakanımızın Senirkentlilere karşı ayrı bir teveccühünün olduğunu söyleyerek selamlarını getirdim." dedi. Bayan partililerle biraya gelen Dr. Pınar Taner Topsakal da, "Ben Senirkentlileri seviyorum. Zannederim onlarda beni ve dolaysıyla partimizi severler ve gerekeni yapacaklarına da güveniyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Adnan Karcı da "Vekillerimizin ilçemizi ziyaretlerinden çok memnun oldum, Milletvekili seçildikten sonrada bizleri unutmazlar. Sık sık aramızda bulunmalarını, dertlerimizi dinleyip çare bulmalarını bekleriz." şeklinde konuştu.

SUAT KOLUKIRIK ''YATAY SİYASET YAPIYORUZ''

Gönen’de yapılan tanıtın toplantısında ise; kendimiz için değil tüm halk için çalışıyoruz diyen Ak Parti Milletvekili adayı Suat Kolukırık, “biz  AK Parti kadroları olarak el ele kol kola dikey değil yatay siyaset yapıyoruz” dedi.

12 Haziran’da yapılacak genel seçimler için ilçe ziyaretlerini sürdüren Ak Parti yönetimi ve milletvekili adayları dün Gönen’lilerle bir araya geldi.

Gönen’de yapılan aday tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti 3. Sıra Milletvekili adayı Suat Kolukırık, muhalefet partilerini yüklenerek, “Onlar hizmet yapmıyor onların yaptığı sadece çamur atmak iftira atmaktır” dedi.

Eğitimde sağlıkta ulaşımda büyük atılımlar yaptık diyen Kolukırık, “ Biz Ak parti kadroları olarak alnımız ak başımız dik. Geçtiğimiz günlerde 3 milletvekili adayı arkadaşımla birlikte Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’la görüştük. Yaptığımız görüşmede Başbakanımız bize şunu söyledi; “Ispartalılar beni sever. İnşallah hepinizi TBMM çatısı altında görmek istiyorum ve birlikte çalışacağımıza inanıyorum” dedi.

Bizde bu gayretle çalışıp Isparta’dan 4 milletvekili birden hizmet için Ankara’ya gideceğiz. CHP’ye MHP’liye oy verseniz hangi hizmeti alabileceksiniz siz düşünün. Muhalefet partisi değil iktidar partisi hizmet götürür. Yani AK Parti hizmet götürür. Birileri de sadece çamur atar. Bize çılgın diyorlar, evet biz çılgınız.

Çılgın partiyiz, çılgın liderimiz var. Çılgın projelerimizi açıklıyoruz. Projelerimizin hayata geçtiğini milletimiz çok iyi görüyor ve biliyor. İnşallah bundan sonra Allah’ın izniyle projelerimizi hizmete dönüştürmeye devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.  
Gönen’de yapılan aday tanıtım toplantısından sonda esnaf ziyareti yapıldı.