AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Keçiborlu Belediyesi'nin Adalet Bakanlığı Bölgesel Cezaevi yatırımını ilçesine kazandırmasının AK Parti belediyecilik modeli olduğunu söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı cezaevi için 100 bin m2'lik yer bulamamakla eleştiren Zabun, şöyle konuştu:

"Yeni Cezaevi yapılmasıyla ilgili bir konu gündeme gelmişti. Hastane için 200 bin m2'lik yeri 'ben veririm' diyen bir yaklaşım 100 bin m2 yer bulamadı. Cezaevi için yerim yok. Bizim Keçiborlu Belediye Başkanımız anında devreye girdi, yeri temin etti. Gerekli tahsis işlemlerini yaparak dosyayı Bakanlığa gönderdi. Süreci takip ediyoruz. İnşallah o hizmeti Keçiborlu Belediyesi uhdesinde Isparta'ya kazandırmış olacak. AK Parti Belediyeciliğinde şu var; Pratik düşünme, çözüm odaklı düşünmek, seri hareket etmek. Ve kamuyu ilgilendiren, kamuya katkısı olacak tüm yatırımlarda gerekli fedakarlığı ortaya koymak ve vatandaşın yaşam kalitesini artırmak üzerine odaklanmış bir belediyecilik modeli. Tüm belediyelerimiz bunu yapıyor."