AK Parti Merkez İl Genel Meclisi 1.sıra Adayı Mali Müşavir Serkan Keskin, 31 Mart seçimlerinde 7-0 kazanacakları iddiasında bulundu. AK Parti döneminde köylerde, kırsalda çok önemli hizmetlere imza atıldığını belirten Keskin, Haber32’ye şu açıklamalarda bulundu:

“AK Parti’de Merkez İlçe İl Genel Meclisi’nin 1.sırasında aday gösterilmekten büyük şeref ve onur duydum. Beni bu göreve layık gören Sayın İl Başkanımıza, yönetim kuruluna, Merkez İlçe Başkanımız ve yönetimine, milletvekillerimiz ile Genel Merkezimize şükranlarımı sunuyorum. 2002 yılından bu yana genelde, 2004 yılından bu yana da yerel iktidarda olan AK Parti, İl Özel İdareler aracılığıyla çok önemli hizmetlere imza atmıştır. Isparta İl Özel İdaremiz, İl Genel Meclisimiz merkez ve merkeze bağlı köylerimizde görülmemiş hizmetlere imza atmıştır.

AK Parti, şehirde ne varsa, köyde de o olacak mantığı ile hizmet veren, insanının refah düzeyini yükseltmek, yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmaktadır. Bu yolda da önemli mesafeler kat edilmiştir.

Isparta İl Genel Meclisimiz ve İl Özel İdaremiz, Türkiye rekorları kırmıştır. Özellikle sıcak asfalt ve güneş enerji sistemlerinde Türkiye’ye örnek olmuştur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın yaşam kalitesini artırmak için görev yapacağız. Köylerimizde çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik yatırımlarımızı devam ettireceğiz. Şehirlerimizde de eğitim ve sağlık tesisleri başta olmak üzere birçok yatırıma imza atılmıştır.

Halkımızın teveccühü ile merkez il genel meclisinde 7-0 yapmayı hedefliyoruz.”

SERKAN KESKİN KİMDİR? 

1977 Isparta Gelendost doğumlu. İlk, orta, lise eğitimin Isparta’da tamamladı. 1997 yılında  SDÜ Muhasebe bölümünden mezun oldu. Vatani görevini tamamladıktan sonra 2002 yılında kendi ofisini açtı. 17 yıldır Serbest Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik yapıyor. Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda bir dönem yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2006 yılında AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi oldu. Osman Zabun’un il başkanlığı döneminde il başkan yardımcılığı ve mali işler başkanlığı görevlerinde bulundu. 31 Mart seçimlerinde il genel meclisi adayı olmak için il yönetiminden ve SMMMO’sı yönetiminden istifa etti. Evli ve 2 çocuk babası.