Çocuklar İçin Farklı Bir İNGİLİZCE KURSU

‘Isparta da eğitime yeni bir soluk’ sloganıyla açılan, uzman eğitmenleri,sanat atölyeleri ve farklı tarzlarıyla Isparta halkının ilgisini üstünde toplayan AKADEMİ ÇOCUK;  çocuklar için özel hazırlanmış programlarıyla  İNGİZLİZCE KURSU açıyor.

Akademi Çocuk İngilizce Öğretmenlerinden University of Western Sydney mezunu ve uzun yıllar Avusturalya da sınıf öğretmenliği yapmış olan  Elif Yamacı; Türkiye de yabancı dil eğitiminin, özellikle de öğretim metodlarının önemli bir sorun teşkil ettiğini ve gramer ağırlıklı ezberci bir eğitimin verimli olmadığını vurguladı.

Yamacı; Akademi Çocuk olarak İngilizce eğitimde  gramerden arındırılmış farklı bir eğitim metodu izlediklerini, yaratıcı darama tekniklerinden yararlanarak daha çok konuşmaya ve anlamaya dayalı, tiyatral bir eğitim metodu uygulayacaklarını’ söyledi.

AYRICA AKADEMİ ÇOCUK BÜNYESİNDEKİ TÜM SINIFLAR YAŞ GRUPLARI DİKKATE ALINARAK SINIFLANDIRILMAKTADIR.

İngilizce kurslarına;
*4-6 Yaş okul öncesi grupları
*İlk Öğretim  1. - 2. - 3.  SINIFLAR  
*İlk Öğretim  4. - 5.  SINIFLAR 
*İlk Öğretim  6. - 7.  SINIFLAR Katılabilirler.
Ayrıca aynı yaş grupları için Yaratıcı Drama, Keman, Piyano, Gitar, Satranç, Spor , Temel ders kursları ve haftanın 5 günü tüm dersleri yemek hizmetiyle birlikte içeren Yaz Okulu programı  bulunmaktadır.