Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Isparta Şube Başkanlığını 30 yıldır başarıyla tamamlayan Ahmet Tahir Akçil, görevini Mustafa Başgül'e devretti.

Ankara'da 47. Dönem Şube Sorumluları ve Şube Başkanları Toplantısında gerçekleştirilen devir teslim programında Mustafa Başgül göreve başladı.

AGD Isparta Şube Başkanlığı görevini devreden eski Başkan Ahmet Tahir Akçil, görevini yürüttüğü süre içerisinde yönetim kurulu üyelerinin kendisine ciddi destek verdiğini söyledi. Akçil, "Bizim inancımızda ve teşkilatımızda yorulmak yoktur. 30 yıldır taşıdığım AGD Isparta Şube Başkanlığı görevini Mustafa Başgül kardeşime devretmiş bulunuyorum. Bu şerefli görevi yürütürken maddi ve manevi olarak destek veren tüm kardeşlerime teşekkür ederim." dedi.

 "Bir insanı kurtarmak tüm insanlığı kurtarmak demektir." 

Yeni Başkan Mustafa Başgül yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ''Bundan sonra da aynı heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz. İmtihan için var olduğumuz yeryüzünde Allah'ın rızasını kazanma adına verilecek her türlü göreve talip olduğumuzu belirtirim. Bu uğurda başı dik, niyeti halis bir dava eri olmayı Allah’tan niyaz ediyorum."

Mustafa Başgül Kimdir?

Isparta Eğirdir Bağacık Köyü nufüsuna kayıtlı Mustafa Başgül, Isparta İmam Hatip Lisesi mezunu, SDÜ Pazarlama, AÖF İşletme mezunu, evli ve 4 çocuk babasıdır. Mustafa Başgül AGD Isparta Merkez İlçe Başkanı görevini yürütürken AGD ve MGV Isparta Şube Başkanı görevini devraldı.